Nuh Yılmaz nereli kimdir, kaç yaşında, ne iş yapar, mesleği? Nuh Yılmaz nereli kimdir, kaç yaşında, ne iş yapar, mesleği?

Kızıl Goncalar dizisi, heyecan dolu bölümleriyle takipçilerini ekrana kilitlemeyi başarıyor. Son bölümde yaşanan gelişmelerle birlikte dizinin durumu merak konusu oldu. İşte Kızıl Goncalar dizisinin durumu hakkında merak edilenler:

KIZIL GONCALAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Son bölümde Meryem'in hamlesiyle sarsılan tarikatta Cüneyd, Sadi Hüdayi, Hasna ve Naim gözaltına alınırken, Zeynep de Çocuk İzleme Merkezi'ne yerleştirilmiştir. Sadi Hüdayi'nin ihbarcıyı bilmediği ve Levent'i suçladığı anlar büyük bir gerilimle izlendi. Dergahtaki karışıklığı lehine kullanmak isteyen Affan, Mürşid ile ilgili Sadi Hüdayi'ye tehlikeli bir teklifle gelirken, Cüneyd dedesiyle görüşmek için onu bulmaya çalışır. Günün sonunda Sadi Hüdayi posta oturmak üzereyken Cüneyd yüzlerce yıllık bir dergah adetini kullanarak amcasına bayrak açar. Levent ise İrfan Bey'in baskılarına rağmen Zeynep'i kurtarmak için Meryem ile karşı karşıya gelir.

KIZIL GONCALAR SEZON FİNALİ Mİ YAPACAK?

Kızıl Goncalar'ın yapımcısı Faruk Turgut, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "19. bölümde Kızıl Goncalar sezon finali yapacak. Eylül'de yeni sezonda ise seyircisiyle buluşmaya kaldığı yerden devam edecek. Kısacası herhangi bir final söz konusu değil" ifadelerini kullandı. Bu açıklama, dizinin sezon finali yapacağını ancak yeni sezonunda devam edeceğini gösteriyor. Dolayısıyla, Kızıl Goncalar takipçileri yeni sezon için sabırsızlanabilirler.

Kızıl Goncalar dizisi sezon finali yapacak ancak yeni sezonunda da izleyicilerle buluşmaya devam edecek. Dizinin yeni bölümleriyle heyecan dolu anlar yaşanmaya devam edecek.