Ceren Moray, Ayça Bingöl ve Cansu Tosun'un başrollerini paylaştığı 'Kirli Sepeti' dizisi final kararı aldı. Ece Erdek Koçoğlu'nun yönettiği dizi, 19 Mayıs'ta ekrana gelecek olan 31. bölümüyle izleyicilerle vedalaşacak.

Kirli Sepeti 1 Yeni

Aldatmak 69. Bölüm fragman çıktı mı (yeni tanıtımı) ATV izleme linki var mıdır? Aldatmak 69. Bölüm fragman çıktı mı (yeni tanıtımı) ATV izleme linki var mıdır?

KİRLİ SEPETİ FİNAL YAPACAĞI KESİNLEŞTİ 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 'Kirli Sepeti' dizisinin final yapmasının ardından Now'un devam edeceği kesinleşen diğer diziler arasında MedYapım’ın 'Hudutsuz Sevda' ve Gold Film’in 'Kızıl Goncalar' bulunuyor.

KİRLİ SEPETİ KONUSU VE OYUNCULARI

'Kirli Sepeti' dizisi, İstanbul'un zengin muhitlerinden birinde bulunan butik bir sitede çalışan hizmetlilerin ve iş verenlerin iç içe geçmiş hayatlarını anlatıyor. Yukarıdaki ve aşağıdaki kesimler arasındaki büyük uçuruma tanıklık eden dizi, aşkın, sırların, yalanların ve dayanışmanın hikayesini sunuyor. Üç kadının bazen dokunaklı, bazen komik hikayesi, izleyicileri güldürüp ağlatıyor.

Oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Gözde Seda Altuner, Bestemsu Özdemir, Aleyna Özgeçen, Deniz Sarıkaş, Serhat Kılıç ve Devrim Yakut gibi isimler yer alıyor.