Sinema tutkunlarının beğenisini kazanan Kiracı filmi, şimdi televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Film, beyaz perdeden sonra televizyon izleyicileriyle buluşarak, nostaljik bir deneyim sunacak. Kiracı filminin konusu, oyuncuları ve detayları merak edenler için haberimizde tüm detaylarıyla inceliyoruz.

Kiracı Filminin Konusu ve Oyuncuları

Kiracı, devlet memuru Kerim'in hikayesini anlatan bir komedi filmidir. Kerim, kaynanasıyla birlikte oturduğu evinde, kiracı olduğu için yaşadığı zorlukları ve ev sahibinin sürekli kira zammı istemesinden bunalır. Bu duruma dayanamayan Kerim, başka bir eve taşınmaya karar verir. Ancak yeni evde de benzer sorunlarla karşılaşır. Film, Kerim'in yaşadığı komik ve çılgın maceraları konu alır.

Filmin başrollerinde usta komedyen Kemal Sunal, Adile Naşit, Ali Şen, İhsan Yüce ve Ünal Gürel gibi deneyimli oyuncular yer alıyor.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey  Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Sera Kutlubey Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Sera Kutlubey Hayatı ve Biyografisi

Filmin Detayları ve Vizyon Tarihi

Yönetmen koltuğunda Natuk Baytan'ın oturduğu Kiracı filmi, 1977 yılında sinemaseverlerle buluşmuştur. Türkiye'nin unutulmaz komedi filmleri arasında yer alan Kiracı, 1 Kasım 1977 tarihinde vizyona girmiştir. Filmin yapım yılı ise 1977'dir ve 90 dakika sürmektedir.

Editör: Havva Andırır