KİM MİLYONER OLMAK İSTER'DE KENAN İMİRZALIOĞLU NEDEN GÖZYAŞLARINA BOĞULDU?

ATV'nin sevilen programı Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde duygusal anlar yaşandı. 6 Şubat depreminde enkaz altında kalarak sol bacağını kaybeden ve annesini ve abisini kaybeden 29 yaşındaki yarışmacı Aylin Karakuş, yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına boğuldu.

Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek? Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Kenan İmirzalıoğlu ve izleyiciler de Karakuş'un hikayesine duygu seline kapıldı. Sunucu Kenan İmirzalıoğlu, gözyaşlarına hakim olamayarak yarışmacıya sarıldı.

Kimmilyoner01

KİM MİLYONER OLMAK İSTER YARIŞMACISI AYLİN KARAKUŞ ANNESİNİ VE ABİSİNİ KAYBETTİ

Hatay'da enkaz altında kalarak sol bacağını diz üstünden kaybeden Karakuş, depremde annesi ve abisini de kaybetmenin acısını yaşıyor. Acı dolu günleri geride bırakarak yaşama tutunan Karakuş, programa katılarak duygularını izleyicilerle paylaştı.

Kimmilyoner0177777777

KİM MİLYONER OLMAK İSTER AYLİN KARAKUŞ YAŞAMAK İSTİYORUM

Karakuş, programda anlattıklarının ardından "Ben ağlamak istemiyorum, hep gülmek istiyorum, hep yaşamak istiyorum." dedi. Bu sözleri üzerine duygusal bir an yaşayan sunucu Kenan İmirzalıoğlu da gözyaşlarına hakim olamayarak yarışmacıya sarıldı.

Kimmilyoner01888888

KİM MİLYONER OLMAK İSTER AYLİN KARAKUŞ: DEPREMDE KAYIPLAR ÇOK ZOR

Enkazdan sağ kurtulmasına rağmen annesi ve abisini kaybeden Karakuş, yaşadığı acıyı şu sözlerle ifade etti: "O kadar baş edilmez bir şey. Durduk yere kayıplar çok zor. Bir gün bile bacağıma üzülmedim. Aa benim bacağım gitti ben ne yapacağım şimdi? demedim hiçbir zaman. Bu yaşa kadar bacak vardı yürüyebiliyordum ama annem ve abim beni bitirdi. Hayatım onlardan sonra çok değişti."

Depremde abisini de kaybeden Karakuş, "Ben 30 yaşına nasıl geleceğim diye bazen kendime soruyorum, abim 29 yaşındaydı. Çok zor..." dedi.

Karakuş'un hikayesi, izleyenleri derinden etkiledi. Sosyal medyada da Karakuş'a ve ailesini kaybedenlere başsağlığı ve geçmiş olsun dilekleri yağdı.

Editör: Murat Serdar Yıldız