Aydın Takmaz, ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılarak büyük bir çıkış yakaladı. Yarışmacı, 300 bin TL'lik soruyu görmeye hak kazandıktan sonra zorlu bir kararla karşı karşıya kaldı.

Kızılcık Şerbeti’nde Fatih’in akıbeti belli oluyor! Doğa Giray’ı bırakacak mı? Kızılcık Şerbeti’nde Fatih’in akıbeti belli oluyor! Doğa Giray’ı bırakacak mı?

300 BİN TL'LİK SORU VE ZORLU SEÇİM

Yarışmanın 10. sorusunda Aydın Takmaz'a, "Hangi ülkede İspanyolca konuşan kişi sayısı daha fazladır?" sorusu yöneltildi. Bu soruyla birlikte büyük ödüle bir adım daha yaklaşan Takmaz, zorlu bir seçim yapmak zorunda kaldı.

VİRAL OLAN KARAR

Büyük ödüle sadece 4 adım kala, Aydın Takmaz'ın verdiği karar sosyal medyada hızla yayıldı. Yarışmacının 'B-ABD' cevabı vererek yanlış seçim yapması, hem şaşkınlık yarattı hem de izleyicileri hayal kırıklığına uğrattı.

YARIŞMADAN AYRILIŞ

Doğru cevabın 'A-İspanya' olduğu ortaya çıktığında Aydın Takmaz, 50 bin TL'lik ödülle yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı. Bu anlar, yarışmacının duygusal bir vedaya hazırlandığı anlara sahne oldu.

Aydın Takmaz'ın Kim Milyoner Olmak İster'deki performansı, izleyicileri ekrana kilitlemeye yetti. Büyük ödüle bu kadar yaklaşmasına rağmen doğru cevabı veremeyerek elenen Takmaz, yarışmadaki heyecan dolu yolculuğuyla hafızalarda yer edindi.