Ünlü şarkıcı Yusuf Güney, geçtiğimiz ocak ayında 10 yıldır komada olan Kenan Işık ile ilgili yaptığı açıklamalarla gündeme gelmişti. Güney, Kenan Işık'ın durumu hakkında "Şu anda astral boyutta kaybolmuş durumda. Geri getirilebilir. Bunun teknikleri var. Uyanırsa öyle acayip şeyler anlatacak ki, beynimiz yanacak. Ben kendisini çok seviyorum. Kendisine hayranım" ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken Güney, şimdi de Pınar Kerimoğlu'nun programına konuk oldu ve Kenan Işık'ın durumuyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

Yusuf Güney, programda yaptığı açıklamada, Kenan Işık'ın durumunu "Orası öyle bir yer ki... Doğum yapan annenin evladını kucağına alıp, öpüp, kokladığı bir Nirvana anı gibi. O hissi çarp binle. Bu sebeple gidince gelmek istemiyorsun" sözleriyle tanımladı. Bu açıklamalar da kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

SURVİVOR İKİNCİ ELEME ADAYI 5 Mayıs || Yunus Emre'den sonra o isim düelloya çıkacak, işte dokunulmazlığı kazanan takım SURVİVOR İKİNCİ ELEME ADAYI 5 Mayıs || Yunus Emre'den sonra o isim düelloya çıkacak, işte dokunulmazlığı kazanan takım

Yusuf Güney'in Geçmişteki Astral Seyahat Deneyimi

Yusuf Güney, geçmişte bir YouTube programına konuk olmuş ve astral seyahat deneyimi yaşadığını ve uzaya gittiğini iddia etmişti. Programda yaptığı açıklamalarda, "Astral seyahatte sadece 3 kişiyle karşılaştım, telekinezi sistemiyle onlarla konuşma gerçekleştirdim" demişti. Ayrıca, Kenan Işık'ın geri döndüğünde neler yaşadığını ve deneyimlediğini merak ettiğini belirtmişti.

Kenan Işık'ın Sağlık Durumu

Kenan Işık, 21 Mart 2014 tarihinde bilinci kapalı halde hastaneye kaldırılmış ve beyin kanaması geçirdiği belirlenmişti. Sauna sonrası dengesini kaybederek kafasını yere çarpmıştı. Ameliyat sonrası uzun bir süre komada kalan Kenan Işık, şu anda evinde tedavisine devam etmektedir.

Kenan Işık'ın Kardeşiyle Karıştırılması

Kenan Işık'ın kardeşi Prof. Dr. Mehmet Cengiz Işık, benzerlikleri yüzünden Kenan Işık'ın iyileştiği sanılarak karışıklığa sebep olmuştu. İki kardeşin birbirlerine çok benzemesi, bazı kişilerin Kenan Işık'ın iyileştiğini düşünmelerine neden olmuştu.

Yusuf Güney'in Kenan Işık hakkındaki açıklamaları ve Kenan Işık'ın sağlık durumuyla ilgili gelişmeler, yakından takip edilmeye devam ediyor.