Beste Açar'ın Mutluluğu Gölgeye Bulandı

Ünlü sanatçı Kayahan'ın kızı Beste Açar'ın yüzü, mutluluktan uzak bir şekilde gülmüyor. 2022 yılında evlendiği eşi Evren Bölek, eski karısına olan nafaka borcunu ödemeyince çiftin yuvasına haciz gelmesiyle sarsıldılar. Eşinin sorumsuz tavrına sinirlenen Beste Açar, önce borcu ödemek zorunda kaldı, ardından da boşanma kararı aldı.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Ebru Cündübeyoğlu Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Ebru Cündübeyoğlu Rol Aldığı Dizi-Filmler Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Ebru Cündübeyoğlu Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Ebru Cündübeyoğlu Rol Aldığı Dizi-Filmler

Beste Açar Ile Evren14

Beste Açar ile Evren Bölek Arasında Krizin Patlaması

Beste Açar ile Evren Bölek, ilişkilerinin üçüncü ayında evlilik kararı almış ve 2022 yılında dünyaevine girmişti. Ancak, evliliklerinin henüz ikinci yılını tamamlamadan kriz çıktı.

Beste Açar Ile Evren747474

Beste Açar ile Evren Bölek Nafaka Borcu ve Haciz Şoku

Evren Bölek, eski eşi Ece Taşkın'a olan nafaka borcunu ödememesiyle durum daha da karmaşık hale geldi. Ece Taşkın'ın icra davası açması üzerine icra memurları, geçtiğimiz hafta Beste ve Evren Bölek çiftinin evine haciz için geldi. Bu olay, Beste'nin annesi Nur Hanım'ı büyük bir şok yaşattı.

Editör: Murat Serdar Yıldız