Galler Prensesi Kate Middleton, geçtiğimiz ocak ayında karın bölgesinden bir operasyon geçirdiği ve o zamandan bu yana ortada görünmediği için hakkında çeşitli iddiaların ortaya atıldığı bir sürecin ardından kanser olduğunu açıkladı. Windsor'da açık havada çekilen bir video aracılığıyla hastalığını duyuran Middleton, bu haberin hem kendisi hem de kocası Prens William için büyük bir şok olduğunu söyledi. Üç aydır ortada görünmediği için hakkında bin bir türlü dedikodu üretilen Kate Middleton, hangi tür bir kansere yakalandığını belirtmeyerek koruyucu kemoterapi göreceğini söyledi.

Geçen çarşamba günü Windsor'da açık havada çekilen bir video aracılığıyla hastalığını duyuran Kate Middleton, bu haberin hem kendisi hem de kocası William için büyük bir şok olduğunu söyledi. Middleton, sözlerine "Bu fırsattan yararlanarak, tüm harika destek mesajlarınız ve iyileşme sürecim sırasında gösterdiğiniz anlayış için kişisel olarak teşekkür etmek istedim" diyerek başladı. Kate Middleton, tüm aile için inanılmaz zor birkaç ay geçirdiklerini söyledi ve sağlık ekibine "harika" diyerek teşekkür etti.

Kate Middleton, 9 Ocak 1982 tarihinde Reading, Berkshire, İngiltere'de doğmuştur. Prens William ile 2001 yılında St. Andrews Üniversitesi'nde öğrenciyken tanışmış ve 29 Nisan 2011 tarihinde Westminster Abbey'de görkemli bir düğünle evlenmişlerdir. Evlenmelerinin ardından Kate, resmi olarak Kraliyet Ailesi'nin bir üyesi olmuş ve çeşitli resmi görevlerde bulunmaya başlamıştır. Kate ve William'ın üç çocuğu vardır: Prens George (2013 doğumlu), Prenses Charlotte (2015 doğumlu) ve Prens Louis (2018 doğumlu).

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu elendi, ilk işi o isim takipten çıktı! Survivor Aleyna Kalaycıoğlu elendi, ilk işi o isim takipten çıktı!

Duchess of Cambridge olarak Kate, çeşitli hayır işleri ve sosyal nedenlerle ilgilenir, özellikle çocukların eğitimi, zihinsel sağlık ve erken çocukluk dönemi gelişimi üzerine yoğunlaşmıştır. Kamusal figür olarak, stili ve davranışlarıyla geniş bir takipçi kitlesinin beğenisini kazanmış ve dünya çapında medyanın dikkatini çeken bir kişilik haline gelmiştir.