ATV ekranlarında Cumartesi akşamları milyonları ekran başına kilitlemeye devam eden Kardeşlerim dizisinde son haftalarda büyük krizler yaşanıyor. Başarılı oyuncuların bir araya geldiği dizi, seyircilerden aldığı tepkilerle gündemde kalmaya devam ediyor.

Kardeşlerim dizisinde son dönemde yaşanan peş peşe ayrılıklar ve hastane sahnelerinin sık sık ön plana çıkması seyircinin tepkisini çekiyor. Özellikle Cansu karakterine araba çarpma sahnesiyle başlayan ayrılık iddiaları, dizinin takipçileri tarafından büyük bir endişeyle karşılanıyor.

Diziye veda eden Asiye karakterinin ardından, Cansu karakterinin de diziden ayrılacağı iddiaları güçlenirken, seyirciler her bölümde benzer sahneleri izlemekten sıkıldıklarını belirtiyorlar. Kardeşlerim dizisinin bu şekilde devam etmesi halinde finalin kaçınılmaz olduğu yorumları yapılıyor.

Gaddar final mi yaptı, erken final Now’da izleyiciyi şoke etti! Gaddar final mi yaptı, erken final Now’da izleyiciyi şoke etti!

Ancak henüz yapımcı veya dizi ekibinden resmi bir açıklama gelmemiş durumda. Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü, 121. bölümü, Cumartesi akşamı saat 20.00'da ATV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Sevilen dizinin geleceği ve yaşanan ayrılık iddiaları hakkında merakla beklenen gelişmelerin takip edilmesi gerekiyor.