Karabük'ün Şehit Ateşe Reşat Bulvarı'nda meydana gelen trafik kazasında, Berkan K. idaresindeki 78 AD 832 plakalı otomobil ile Şükrü S. yönetimindeki 26 KL 156 plakalı yolcu otobüsü çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü ile yanındaki Berkay K. yaralandı.

AKŞAM SAATLERİNDE MEYDANA GELDİ

Olay, akşam saatlerinde meydana geldi. Berkan K. idaresindeki otomobil, bilinmeyen bir nedenle karşı şeride geçerek Şükrü S. yönetimindeki yolcu otobüsüne çarptı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI, YOLCULAR BAŞKA OTOBÜSLE YOLA DEVAM ETTİ

Çarpışmanın etkisiyle otomobilde bulunan Berkay K. ve sürücüsü yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yolcular ise firma tarafından gönderilen başka bir otobüsle yolculuklarına devam etti.

F1 (Formula) İZLEME EKRANI, nereden izlenir, canlı veren kanallar! F1 (Formula) İZLEME EKRANI, nereden izlenir, canlı veren kanallar!

TRAFİK KAPATILDI, SONRASINDA AÇILDI

Kaza nedeniyle bir süre trafiğe kapatılan yol, olay yerinde yapılan incelemelerin ve araçların kaldırılmasının ardından ulaşıma açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu tür kazaların önüne geçebilmek için sürücülerin dikkatli olması ve trafik kurallarına uyması büyük önem taşımaktadır.