TRT 1 ekranlarında beğeniyle izlenen Karaağaç Destanı dizisi, her cuma günü saat 20:00'da yeni bölümleriyle izleyicileriyle buluşuyor.

Kara Agac Destani Iouo

Dizinin konusu:

1950 ve 70'li yıllar arasında Anadolu'da geçen Karaağaç Destanı dizisi, Elif ve Yusuf'un imkansız aşkını ve bu aşkın etrafında gelişen olayları konu alıyor. Elif, zengin bir ailenin kızıyken, Yusuf ise yoksul bir köylü oğludur. Ailelerinin karşı çıkmasına rağmen aşklarından vazgeçmeyen Elif ve Yusuf, birçok zorlukla yüzleşmek zorundadır.

728

Dizinin oyuncuları:

Karaağaç Destanı dizisinin oyuncu kadrosunda Olgun Şimşek, Meltem Akçöl, Emre Kıvılcım, Selin Sevinç, Sevinç Erol, Elif Doğan, Ege Kömürcüoğlu, Serpil Çakmaklı ve Aslıhan Güzel gibi başarılı isimler yer alıyor.

Kara Agac Destani Dizisi Oyuncul

Dizinin yönetmeni:

Karaağaç Destanı dizisinin yönetmen koltuğunda Ufuk Hakan Eren oturuyor.

Dizinin senaristleri:

Volkan Demirel ve Zeynep Demirel çifti boşanıyor mu? Volkan Demirel bakın ne dedi? Volkan Demirel ve Zeynep Demirel çifti boşanıyor mu? Volkan Demirel bakın ne dedi?

Karaağaç Destanı dizisinin senaryosu Ayşe Ferda Akbil ve Neşe Erber tarafından kaleme alınıyor.

Kara Agac Destani Dizisi Oyuncul (1)

Karaağaç Destanı'nı izlemek için:

Karaağaç Destanı dizisini her cuma günü saat 20:00'da TRT 1 ekranlarında izleyebilirsiniz. Ayrıca, dizinin tüm bölümlerini TRT İzle platformunda da bulabilirsiniz.