Seda Sayan'ın sunduğu Evleneceksen Gel programıyla tanınan ve kalça danslarıyla ünlenen Solmaz Çiros, aldığı kilolarla ve estetik iddialarıyla gündemde. Çene ve burun estetiği yaptırdığı öne sürülen Çiros'un, eski hâlinin uzak bir görüntüsüne dönüştüğü belirtiliyor.

KALÇA DANSLARIYLA ÜNLENEN SOLMAZ ÇİROS ŞOKE ETTİ

Programın bitmesinin ardından kilo alan ve estetik yaptırdığı iddia edilen Solmaz Çiros'un, eski hâlinin tanınmayacak kadar değiştiği söyleniyor.

Aldatmak 69. Bölüm fragman çıktı mı (yeni tanıtımı) ATV izleme linki var mıdır? Aldatmak 69. Bölüm fragman çıktı mı (yeni tanıtımı) ATV izleme linki var mıdır?

ŞARKICILIĞA YÖNELEN ÇİROS, SOSYAL MEDYADA REKLAM PAYLAŞIYOR

Şarkıcılık ve sahne performanslarıyla adını duyurmaya çalışan Solmaz Çiros, mekanlarda sahne alarak para kazanıyor. Ayrıca, sosyal medya üzerinden de reklam içerikleri paylaşıyor.

TÜLİN KOCA VE CANER TOYGAR'IN BENİMLE EVLENİR MİSİN? SERÜVENİ

Tülin Koca ve Caner Toygar, Benimle Evlenir Misin? adlı yarışma ile tanındı. Ancak, Caner Toygar'ın şöhret yolculuğu istediği ilgiyi göremeyince bir süre ortalardan kayboldu. Şu anda Esra Erol'un programında muhabirlik yapan Toygar, yakın zamanda evlenmişti.

TÜLİN KOCA'NIN SIRRA KADEM BASTIĞI GÜNLER

Güzelliğiyle dikkat çeken Tülin Koca, yarışmadan sonra adeta sırra kadem bastı. Son hâli merak edilen Koca'nın şu anda ne yaptığı ise bilinmiyor.