Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Yeşim Salkım Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Yeşim Salkım Şarkıları Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Yeşim Salkım Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Yeşim Salkım Şarkıları

Kalben'den İddialara Yanıt: "Herkes İhanete Uğramıştır"

Ünlü şarkıcı Kalben, evine düzenlenen uyuşturucu operasyonu sonrasında kendisini yakın bir arkadaşının ihbar ettiği yönündeki iddialara yanıt verdi. Gözaltına alınıp adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Kalben, muhabirlerin sorularını yanıtlarken, "Menajeriniz ve arkadaşınız tarafından ihanete uğradınız mı?" sorusuna şu cevabı verdi: "Bir şey söyleyeceğim. Bu memlekette kim ihanete uğramamış. Kim suçlu olmadığı bir konuda suçlanmamış ki..."

Kalben'in evine 8 Mayıs'ta düzenlenen operasyonda üç parça halinde toplam ağırlığı 15 gram uyuşturucu madde ile 2 bin Euro, 730 dolar ve bin 500 TL ele geçirilmişti. Şarkıcı, ifadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış ve yurtdışına çıkış yasağı konmuştu.

Operasyon sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Kalben, "Kıymetli kamuoyumuzu bu şekilde oyaladığım için üzgünüm" ifadelerini kullanmıştı. Bu açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken Kalben, yaşadığı süreci ve iddialara ilişkin sessizliğini koruyarak, kamuoyunun dikkatini üzerine çekmeye devam ediyor.

Şarkıcının yaşadığı bu olay, müzik camiasında ve genel olarak toplumda büyük yankı uyandırdı. Kalben'in verdiği yanıt ve yaşadığı süreç, kamuoyunda farklı yorumlara neden oldu. Şarkıcının önümüzdeki günlerde yaşadığı olayla ilgili daha fazla açıklama yapması bekleniyor.

Editör: Havva Andırır