Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Yeşim Salkım Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Yeşim Salkım Şarkıları Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Yeşim Salkım Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Yeşim Salkım Şarkıları

Kalben, Uyuşturucu Operasyonu Sonrası Konuştu: "İhanete Uğramayan Var mı Bu Memlekette?"

Ünlü şarkıcı Kalben, evinde bulunan uyuşturucu madde nedeniyle gözaltına alınmasının ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıktan sonra ilk kez konuştu. Yaşadığı süreci ve gelen soruları yanıtlayan Kalben'in sözleri dikkat çekti.

Gündemdeki İddialara Cevap

Kalben'in, muhabirlerin "Menajeriniz ve arkadaşınız tarafından ihanete uğradınız mı?" sorusuna verdiği cevap, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Ünlü şarkıcı, "Bir şey söyleyeceğim. Bu memlekette kim ihanete uğramamış. Kim suçlu olmadığı bir konuda suçlanmamış ki..." diyerek yaşadığı süreci değerlendirdi.

Operasyon Detayları

8 Mayıs tarihinde düzenlenen operasyonda Kalben'in evinde bulunan uyuşturucu madde ile ilgili detaylar da gündemdeydi. Üç parça halinde toplam ağırlığı 15 gram olan uyuşturucu madde ile birlikte 2 bin Euro, 730 dolar ve bin 500 TL ele geçirilmişti. İfadesinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan şarkıcıya yurtdışına çıkış yasağı getirilmişti.

Sosyal Medyadan Açıklama

Serbest kaldıktan sonra Kalben, sosyal medya üzerinden açıklama yapmış ve kamuoyunu bu süreçle ilgili bilgilendirmişti. "Kıymetli kamuoyumuzu bu şekilde oyaladığım için üzgünüm" ifadelerini kullanan şarkıcı, yaşadığı durumdan dolayı üzüntüsünü dile getirmişti.

Kalben'in yaşadığı bu süreç, medyada ve sosyal medyada geniş yer buldu. Şarkıcının verdiği cevaplar ve yaşadıkları, kamuoyunun dikkatini çekmeye devam ediyor.


 

Editör: Havva Andırır