Kayseri’de eğitim uçuşu sırasında düşen uçakta şehit olan Hava Pilot Albay Gökhan Özen’in şehadet haberi, Eskişehir’de bulunan baba ocağına ulaştı. Kayseri 12. Hava Ulaştırma Üs Komutanlığı'ndan kalkan SF-260D tipi eğitim uçağı, Kayseri’nin Kocasinan ilçesi Hasan Arpa Mahallesi’nde düştü. Düşen uçakta bulunan Hava Pilot Albay Gökhan Özen ve Hava Pilot Albay Uğur Yıldız şehit oldu.

Egitim Ucagi Dustu Biri Eskiseh

Şehadet Haberi Eskişehir’de

İzmir’deki Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda görevli olan ve eğitim uçuşları için geçici olarak Kayseri’ye gönderilen Şehit Hava Pilot Albay Gökhan Özen’in acı haberi, Eskişehir’in Tepebaşı ilçesi Şeker Mahallesi’nde bulunan baba ocağına ulaştı. Şehit Özen’in şehadet haberi, babası Mehmet Yüksel Özen’e verildi. Şeyma Özen ile evli olan Şehit Albay Gökhan Özen’in 9 yaşında bir kız çocuğu olduğu öğrenildi. Şehidin annesi Zarife Özen’in ise 1978 yılında hayatını kaybettiği bilgisine ulaşıldı.

Eskisehir De Herkesin Gozu Ona T

Ailesi ve Kardeşleri

Özen ailesinin 3 çocuğundan biri olan Şehit Hava Pilot Albay Gökhan Özen’in ağabeyinin de Hava Pilot Albay olduğu öğrenildi. Hava Kuvvetleri'ne büyük katkılar sağlayan bu ailenin yaşadığı acı, tüm Eskişehir halkını derinden yaraladı.

20230308 Pilot Albay Oguzhan Ada

Cenaze Töreni

Şehit Hava Pilot Albay Gökhan Özen’in cenazesinin, yarın ikindi namazından sonra Eskişehir Hava Şehitliği'nde defnedileceği öğrenildi. Cenaze törenine, askeri ve sivil yetkililerin yanı sıra çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor. Eskişehir halkı, kahraman şehidini son yolculuğuna uğurlamak için Hava Şehitliği'nde toplanacak.

665Eebb5607Ac75Ddda5E7AcHava Pilot Albay Gökhan Özen Kimdir?

Hava Pilot Albay Gökhan Özen, İzmir Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda görev yapmaktaydı. Başarılı bir kariyere sahip olan Albay Özen, Türk Hava Kuvvetleri'nde uzun yıllar hizmet etti. Eğitimi ve tecrübesi ile genç pilotlara örnek olan Gökhan Özen, görev aşkıyla tanınan bir isimdi. Eskişehirli olan şehidimiz, ailesi ve vatanına olan bağlılığı ile biliniyordu. Şehit Albay Gökhan Özen’in hatırası, Eskişehir halkı ve Türk Hava Kuvvetleri tarafından daima saygı ve minnetle anılacaktır.

Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Son Dakika: 24 Temmuz 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı! Sayısal Loto Çekiliş Sonuçları Son Dakika: 24 Temmuz 2024 Çılgın Sayısal Loto'da kazanan numaralar ile Çılgın Sayısal Loto sonuçları sorgulama ekranı!

Kaynak: iha