Fenomen sunucu Kadir Ezildi, renkli kişiliği ve temizlik tutkusuyla tüm Türkiye'nin dikkatini çekti. Hülya Avşar'ın YouTube programına konuk olan Ezildi, özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulundu.

Temizlik Tutkusuyla Fenomen Olan Kadir Ezildi

640Xauto (1) (1)

Temizlik tutkusuyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Kadir Ezildi, Hülya Avşar'ın programında hayatında biri olduğunu itiraf etti. Özel hayatına dair soruları yanıtlayan Ezildi, samimi açıklamalarda bulundu.

Hülya Avşar'ın Soruları ve Ezildi'nin Cevapları

Hülya Avşar, Kadir Ezildi'ye özel hayatına dair açık açık sorular sordu. Ezildi'nin hayatında biri olduğunu açıklamasının ardından samimi itiraflar da gecikmedi. Avşar'ın sorularına içtenlikle yanıt veren Ezildi, özellikle temizlik konusundaki tutkusunu vurguladı.

"Şu an bir kız arkadaşım var"

Kadir Ezildi, Hülya Avşar'ın programında aşk itirafı da yaptı. Ünlü sunucu, "Şu an bir kız arkadaşım var. Sohbet ederken günlük duş almayı sevdiğimi belirtiyorum. Ben tabii ki hayat arkadaşımın da bakımlı olmasını isterim. Nefes kokusu, saç kokusu en nefret ettiğim şey" şeklinde konuştu.

Yatak Odası İtirafı ve Espri

Ezildi, sözlerine şöyle devam etti; "Ben hep anneme bunu soruyordum mesela evlisiniz sabah kalkıyorsunuz kocanıza dönüyorsunuz yani ne bileyim soğursun. Ben mesela hemen kalkarım duşumu alırım, dişlerimi fırçalarım parfümümü sıkarım yatağa geri girerim" şeklinde konuştu ve ardından sözlerini "diye düşünüyorum" şeklinde espriyle noktaladı.

Buse Meral yaşı kaç, sevgilisi kim, aslen nereli, evli mi, eşi kim, boyu, kilosu kaç, instagram hesabı? Buse Meral yaşı kaç, sevgilisi kim, aslen nereli, evli mi, eşi kim, boyu, kilosu kaç, instagram hesabı?