Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yaşanan olayda, bir dükkan sahibi iş yerinin camını kıran kişiyi silahla yaraladı. Olayın detayları şöyle:

TARTIŞMA CAM KIRILMASIYLA BAŞLADI

Çukurbağ Mahallesi Ali Baba Sokak'ta bulunan bir çay evinde, işletmecisi olduğu belirtilen E.Ö. ile henüz ismi öğrenilemeyen bir kişi arasında iş yerinin camını kırma olayıyla başlayan bir tartışma yaşandı.

KAVGAYA DÖNÜŞEN OLAYDA YARALI VAR

Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüştüğü olayda, iş yeri sahibi E.Ö., tabancayla karşısındaki kişiyi yaraladı. Yaralı, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri tarafından Kocaeli Şehir Hastanesine kaldırıldı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

POLİS ŞÜPHELİYİ YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞIYOR

Olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için polis çalışma başlattı. Şüphelinin kimliği ve neden camı kırdığı konusunda henüz detaylı bilgi verilmedi.

Bu tür olaylar, güvenlik önlemlerinin artırılmasını ve şiddetin önlenmesi için daha fazla çaba harcanmasını gerektiren endişe verici durumlar olarak değerlendiriliyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Feramuz Üstün aslen nereli (kimdir) kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Feramuz Üstün aslen nereli (kimdir) kaç yaşında, nereli, mesleği ne?

Formun Üstü