İzmir’in Göztepe ilçesinde, Göztepe’nin Süper Lig’e çıkmasının ardından yapılan kutlamalarda kavga çıktı. Taraftarların coşkusunun yerini şiddet aldı. İş yerine sığınan bir gence saldıran taraftarlar, iş yeri çalışanlarıyla karşı karşıya geldi. Olay, akşam saatlerinde Konak Güzelyalı Mahallesi’nde yaşandı.

SÜPER LİG’E ÇIKIŞ COŞKUSU KAVGAYLA SONUÇLANDI

Göztepe, Trendyol 1. Lig’in 32. haftasında Gençlerbirliği’ni 2-0 mağlup ederek, Süper Lig’e çıkan ikinci takım olmuştu. Maçın bitmesiyle birlikte binlerce taraftar sokaklara döküldü. Ancak, akşam saatlerinde kutlamaların yapıldığı sırada bir grup taraftarın kovaladığı bir genç, Mithatpaşa Caddesi’ndeki bir iş yerine sığındı. İş yeri çalışanları, genç adamı korumak için taraftarlara engel olmaya çalıştı. Bu durum, iş yeri çalışanları ile taraftarlar arasında sözlü tartışmaya neden oldu ve kısa sürede kavgaya dönüştü.

KAVGADA SANDALYELER HAVADA UÇUŞTU

Kavgada iş yerinin önünde bulunan sandalyeler havada uçuştu. Taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında tekme ve yumrukların yanı sıra sandalyelerin de kullanıldığı kavga, cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi. Kavganın ortasında bulunan bir motosiklet sürücüsü ise kaskıyla bir kişiye vurdu. Ayrıca, iş yerinin önündeki masada oturan küçük bir kız ve yanındaki kadının da kavganın ortasında kaldığı görüldü.

POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

Olayın büyümesi üzerine polis ekipleri müdahale etti ve kalabalık grup dağıtıldı. Ancak, aynı cadde üzerinde başka bir grup taraftar arasında da kavga çıktığı ve bu kavgada da bir şahsa tekmeler atıldığı görüldü.

FUTBOLUN SEVİNCİ VE HEYECANI ŞİDDETE DÖNÜŞTÜ

Göztepe'nin Süper Lig'e yükselmesi sevincinin yaşandığı bu kutlamaların şiddetle sonuçlanması, futbolun sevinç ve heyecan dolu anlarının ne kadar kısa sürede nasıl üzücü olaylara dönüşebileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Hayvansever İbrahim Göçer, Mahsur Kalan 4 Yavru Köpeği Kurtardı Hayvansever İbrahim Göçer, Mahsur Kalan 4 Yavru Köpeği Kurtardı