Kanal D'nin yakında izleyiciyle buluşturacağı Yalan dizisinin heyecanı dorukta! Süreç Film imzalı bu yapımın kadrosunda Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Eylül Tumbar, Atakan Hoşgören gibi usta oyuncular var. Hapishaneden yeni çıkan ve bir yalanın içine düşen Melike'nin dokunaklı hikayesi izleyicileri bekliyor. Yeni dizinin yayın tarihi ve detayları merak konusu. Yalan dizisi ne zaman başlıyor, oyuncuları kimler, konusu nasıl? Kanal D'nin bu heyecan verici projesini izlemek için geri sayım devam ediyor!

Yalan Dizisi Konusu 2

YALAN DİZİSİ KONUSU NE, GERÇEK Mİ UYARLAMA MI?

Yalan dizisi, Kanal D ekranlarında seyircilerle buluşmaya hazırlanıyor. Aslıhan Güner ve Feyyaz Duman'ın başrollerini üstlendiği bu yapımın yönetmen koltuğunda Hakan İnan bulunuyor. Diziyle ilgili oyuncu kadrosu, konusu ve hikayesi gibi detaylar izleyicilerin ilgi odağı haline geldi. Yalan dizisi ne zaman başlıyor, oyuncuları kimler, konusu nasıl? Tüm bu soruların cevapları merakla bekleniyor. Kanal D'nin yeni projesi Yalan, izleyicileri büyük bir heyecanla bekliyor!

Yalan dizisinin ilk tanıtımı nihayet yayınlandı! Murat Boyacıoğlu'nun kaleminden çıkan senaryosuyla Süreç Film'in imzasını taşıyan dizi, yakında Kanal D ekranlarında seyircilerle buluşacak. Hakan İnan'ın yönetmenliğini üstlendiği yapımın heyecan verici ilk fragmanını izlemek için buraya göz atabilirsiniz: 

https://www.kanald.com.tr/yalan/fragmanlar

Yalan Dizisi Konusu 1

YALAN DİZİSİ YAYIN TARİHİ NE ZAMAN

Yalan dizisinin başlangıç ​​tarihi belli oldu! Aslıhan Güner ve Feyyaz Duman'ın öne çıktığı yapım, beklenen fragmanıyla birlikte 27 Mayıs Pazartesi günü ekranlara gelecek.

Yalan dizisi, hapisten çıkan ve bir yalanın içine sürüklenen Melike'nin çarpıcı hikayesini konu alıyor. Aslıhan Güner ve Feyyaz Duman'ın yanı sıra, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Renan Bilek, Kubilay Tunçer, Eylül Tumbar, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören ve Zeynep Eronat gibi birçok yetenekli oyuncu da kadroda yer alıyor.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Yeşim Salkım Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Yeşim Salkım Şarkıları Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Yeşim Salkım Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Yeşim Salkım Şarkıları


 

Editör: Zeliha YAKUT