Hatay'ın Dörtyol ilçesinde etkisini sürdüren kuvvetli yağışlar, hayatı olumsuz etkiliyor. Meteorolojinin Doğu Akdeniz için uyarı yapmasıyla birlikte başlayan yağışlar, özellikle Dörtyol ve Payas ilçelerinde ciddi sorunlara neden oldu.

CADDELER GÖLE DÖNDÜ, DERELER TAŞTI

Yağışlar nedeniyle Dörtyol ilçesinde cadde ve sokaklar göle döndü. Derelerin taşması sonucu ise su taşkınları yaşandı. Trafikte ilerlemekte güçlük çeken araçlar, sürücülere zor anlar yaşattı.

TRAFİK AKIŞI AKSADI

Özellikle akşam saatlerinde yeniden kuvvetlenen yağışlar, trafik akışını olumsuz etkiledi. Yağışın etkisiyle sürücülerin ilerlemekte zorlandığı görüldü. Payas ilçesinde de benzer manzaralar yaşandı.

METEOROLOJİDEN UYARI

Meteoroloji yetkilileri, yağışın önümüzdeki saatlerde de devam etmesinin beklendiğini bildirdi. Vatandaşların yağış nedeniyle olası su baskınlarına karşı dikkatli olmaları gerektiği uyarısında bulundu.

Dilan-Engin Polat Çifti için mahkemeden karar: Dilan Polat tahliye oldu mu, Masak raporunda neler var? İşte son durum Dilan-Engin Polat Çifti için mahkemeden karar: Dilan Polat tahliye oldu mu, Masak raporunda neler var? İşte son durum