Yeni Atandığı Köyü Güzelleştirmek İsteyen İmamın Yolları Temizleme Çabası Beğeni Topladı Yeni Atandığı Köyü Güzelleştirmek İsteyen İmamın Yolları Temizleme Çabası Beğeni Topladı

"Gülsün Doygun kimdir? Gülsün Doygun nereli ve kaç yaşındadır? Soruları merak ediliyor. Gülsün Doygun'un kim olduğu araştırılıyor. Arama motorlarında Gülsün Doygun hakkında bilgi aranıyor. Gülsün Doygun kaç yaşında, nereli ve mesleği ne? Detaylar haberimizde..."

Türkiye'de dün, ağabeyi cinayet suçundan cezaevinde olan 13 yaşındaki A.A.'nın istismara uğrayarak kayda alındığı ve sonrasında ise "Görüntüleri ağabeyine izletiriz. Abin cezaevinden kaçar seni öldürür" diyerek şantaj ve tehdit ile 15 kişinin istismarına uğradığı haber gündemi sarsıyor.

ETEK BOYUNUN SORULMASINI İSTEDİ

Halk TV'den Seyhan Avşar'ın aktardığı habere göre, sanıkların İstanbul Anadolu 9. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam eden yargılamaları sırasında A.A.'nın yaşadığı dehşet, adeta son bulmuyor.

Geçen hafta görülen duruşmada, sanıklardan Ali Kılıççı ve Fatih Akman'ın avukatı olan Gülsün Doygun, mahkemede söz aldı. Doygun, mahkeme heyetinden A.A.'ya, "Etek boyunu kısaltmaması ve daha dikkatli davranması için okuldaki hocalarının uyarıp uyarılmadığını" sormayı talep etti.

Ancak mahkeme başkanı, müdahale etti ve "Bu sorunun sorulmasını ben uygun bulmuyorum" diyerek soruyu A.A.'ya yöneltmedi.

A.A.'nın yaşadıkları ise burada sona ermedi. Duruşma ara verdiğinde, avukat Gülsün Doygun ile çocuğun annesi arasında gerilim yaşandı. Doygun, "Kadın olup çocuğuna sahip çıksaydın, bu çocukların başı yanmazdı" diyerek bağırdı.

Duruşmada sözü kendisine verilen avukat Doygun, "Duruşmanın nasıl geçtiğinin farkında mısınız? Keşke duruşmada bulunsaydınız, niyetimi anlardınız" ifadelerini kullandı.

Editör: Zeliha YAKUT