Ancelotti'nin kadro tercihleri ise merak konusu olmaya devam ediyor. Ancelotti, Arda Güler'in gelecek sezon da takımda kalacağını ve daha fazla süre alacağını ifade ederken, genç yıldızın maç kadrosunda yer alması bekleniyor. Alaves ise Girona ile 2-2 berabere kaldığı son maçından önce üç galibiyet almıştı ve Madrid deplasmanından puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor.

A Milli Kadın Voleybol Takımı Olimpiyat Maç Takvimi || Filenin Sultanları Voleybol maçları ne zaman başlıyor? Paris Olimpiyat Oyunları voleybol maçları tarihleri A Milli Kadın Voleybol Takımı Olimpiyat Maç Takvimi || Filenin Sultanları Voleybol maçları ne zaman başlıyor? Paris Olimpiyat Oyunları voleybol maçları tarihleri

Alaves, ligde oynadığı 35 maçta 11 galibiyet, 9 beraberlik ve 15 mağlubiyet alırken, 34 gol atıp 40 gol yedi. Bu mücadelede iki takımın da performansları ve hedefleri dikkate alındığında heyecan dolu bir karşılaşma bekleniyor.

REAL MADRİD - ALAVES MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Maç, 14 Mayıs Salı günü saat 22.30'da başlayacak ve S Sports kanalından canlı olarak yayınlanacak. Real Madrid'in son dönemdeki dikkat çeken ismi Arda Güler, performansıyla İspanya'da gündem oluşturdu. Genç yetenek, son üç lig maçında iki gol kaydederek takımına katkı sağladı.

Editör: Zeliha YAKUT