Sultan Mehmed’in çekildiği köyün adı ne, hangi il ve ilçede çekim mekanları var? Sultan Mehmed’in çekildiği köyün adı ne, hangi il ve ilçede çekim mekanları var?

Ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu, kariyerinde olduğu kadar özel hayatıyla da dikkat çekiyor. Geçmişte Vildan Atasever ve Duygu Kaya Kumarki ile evlilik yaşayan ve boşanan 38 yaşındaki oyuncu, son olarak Aslıhan Gürbüz ile ilişki yaşamıştı. Ancak bu ilişkilerden de mutluluğu bulamayan Hacıoğlu'nun hayatı, babası Mehmet Hacıoğlu'nun kimliğiyle ilginç bir dönemeç aldı.

İSMAİL HACIOĞLU'NUN ÖNCEKİ İLİŞKİLERİ

İsmail Hacıoğlu, 2010 yılında Duygu Kaya Kumarki ile evlenmiş ve bu evlilikten Yemin adında bir kızları olmuştu. Ancak çift, 2020 yılında ayrılmıştı. Sonrasında Merve Çağıran'la ilişkisi olan Hacıoğlu, daha sonra Aslıhan Gürbüz ile aşk yaşamıştı.

İSMAİL HACIOĞLU'NUN AİLE GEÇMİŞİ

İsmail Hacıoğlu'nun babası Mehmet Hacıoğlu, eski Fenerbahçe futbolcusu olarak tanınıyor. Mehmet Hacıoğlu, Bulgaristan'da "Bulgar Mehmet" lakabıyla anılan bir eski defans oyuncusudur. Futbol kariyerinin ardından 2014 yılından bu yana antrenörlük yapmaktadır.

Bu gerçek, İsmail Hacıoğlu'nun aile geçmişiyle ilgili bilinmeyen bir yönünü ortaya çıkararak hayranlarını şaşırtmıştır.