Hatay'ın İskenderun ilçesinde yaşanan olay, şaşkınlık yarattı. Kuru temizleme işiyle geçimini sağlayan 43 yaşındaki Serol Avcı, iş için kullandığı aracında uyuşturucu madde bulduğunu fark ederek polisi aradı. Ancak olayın detayları, daha da ilginç hale getirdi.

30 Nisan toz taşınımı ve yağmur yağacak mı? Çamur bugün yağacak mı? 30 Nisan toz taşınımı ve yağmur yağacak mı? Çamur bugün yağacak mı?

Aracında Uyuşturucu Buldu, Polisi Aradı

Serol Avcı, iş amaçlı kullandığı aracında koltuğun altına zulalanmış şekilde 15 gram esrar, 42 captagon ve uyuşturucu malzemelerin satışında kullanılan hassas terazi olduğunu keşfetti. Bunun üzerine polisi arayan Avcı, kendini ihbar etti. Polis ekipleri olay yerine gelerek uyuşturucu maddeye el koydu ve konuyla ilgili inceleme başlattı.

Husumet İddiası: Hasmı Tarafından Komplo Kuruldu

Serol Avcı, uyuşturucu maddenin aracına husumet yaşadığı şahıslar tarafından konulduğunu iddia ediyor. Geçmişte yaşadığı olaylara da atıfta bulunan Avcı, aracındaki uyuşturucu maddenin hasmı tarafından komplo kurularak yerleştirildiğini öne sürüyor.

Polis İncelemesi ve Avcı'nın İtirafları

Avcı, yaşadığı olayları şöyle anlattı: "Dün iş yerime geldim, aracın içine yükleme yapıyorum. Koltukları kaldırdığımda bir hassas terazi üzerine uyuşturucular düştü. Koltuğun altına baktığımda sıkıştırılmış haldeydi. Ben de 155 polisi aradım, polis gecikti ve sonra tekrardan aradım. Savcılıkta suç duyurularım var. 6 Temmuz günü ayağımdan vuruldum. Arabamdan 15 gram esrar ve 42 captagon hap çıktı. Rabbim polislerimizden razı olsun. Benim olayımla ilgilendiler. Ellerinden geleni yaptılar."

Yaşanan bu olay, hem uyuşturucu kullanımının yaygınlığına hem de vatandaşların nasıl zor durumda bırakılabileceğine dair düşündürücü bir örnek olarak dikkat çekiyor.