YALI ÇAPKINI FRAGMAN (70 bölüm) yeni tanıtımı neler oldu, çıktı mı? YALI ÇAPKINI FRAGMAN (70 bölüm) yeni tanıtımı neler oldu, çıktı mı?

Ünlü popçu İrem Derici, geçtiğimiz eylül ayında ayrıldığı Atakan Işıktutan'dan sonra fotoğrafçı ve yönetmen Gökhan Fırat'la yeni bir ilişkiye başlamıştı. Ancak, geçtiğimiz günlerde ilişkilerinin bittiği ortaya çıktı. İşte detaylar:

İREM DERİCİ'NİN AŞK SERÜVENİ

İrem Derici, geçtiğimiz sene Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile ilişki yaşamış, ancak ilişkileri sona ermişti. Ardından yönetmen ve fotoğrafçı Gökhan Fırat'la aşk yaşamaya başlamıştı. Ancak, ilişkilerinin kısa sürede sona erdiği öğrenildi.

HÜLYA AVŞAR'IN PROGRAMINDA AÇIKLAMALAR

Geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar'ın YouTube programına konuk olan İrem Derici, ilişkileri hakkında şunları söylemişti: "En uzun ilişkim bir buçuk sene sürdü. Gidişat neyi gösterecek belli olmuyor. Bir kere aldatıldım, mecbur bırakıp gitmek zorunda kaldım. Onun haricinde bütün ilişkilerimde hep ben gittim. Gidip de tekrar barıştığım kimse olmuyor."

İLİŞKİNİN BİTİŞİ

İrem Derici, Gökhan Fırat ile olan ilişkisinin bittiğini sosyal medya hesabından duyurdu. “Bundan sonra bir erkek için asla kendimi üzmem” sözlerini alıntılayarak "Alimden hallice kadınım ve aşırı ileri görüşlüyümdür. Yeniden single and ready to mingle diye ben!" şeklinde paylaşım yaptı. Ayrıca, Derici'nin Fırat'la olan fotoğraflarını Instagram hesabından kaldırdığı ve takip etmeyi bıraktığı da dikkat çekti.

İrem Derici'nin ilişkisiyle ilgili bu açıklamaları, takipçilerini şaşırttı ve ünlü popçunun önümüzdeki dönemdeki aşk hayatı merak konusu oldu.