AŞK HİKAYESİNİN İLK GÜNLERİNDEN SONRA SONA ERDİ

İrem Derici'nin, Survivor yarışması yarışmacısı Atakan Işıktutan ile olan ilişkisini sonlandırmasının ardından Gökhan Fırat ile yeni bir aşka yelken açması, magazin basınının da dikkatini çekmişti. Hatta Derici'nin, Fırat için dövme yaptırması ve "Allah korusun ayrılırsak bunu sildirmek çok zor olacak" şeklindeki sözleri ilişkinin ne kadar ciddi olduğunu gösteriyordu.

Sandık Kokusu Atilla nerede, dizide neden yok? Diziden neden ayrıldığı belli oldu! Sandık Kokusu Atilla nerede, dizide neden yok? Diziden neden ayrıldığı belli oldu!

İREM DERİCİ'NİN SÖZLERİ ŞAŞIRTTI

İrem Derici tek kalemde silmişti Gökhan Fırata ayrılık sorusu

Ünlü popçu, Hülya Avşar'ın programına konuk olduğunda "Bir erkek için asla kendimi üzmem. Aşkımdan gebersem de ertesi gün devam edeceğim. Üzülemem, üzülemem" şeklinde çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Bu sözler, ilişkideki dengenin ne kadar farklı olduğunu gösteriyordu.

GÖKHAN FIRAT'IN SUSKUN TAVRI

İrem Derici tek kalemde silmişti Gökhan Fırata ayrılık sorusu

Ayrılık haberlerinin ardından ilk kez objektiflere yansıyan Gökhan Fırat, sessizliğini korudu. Bebek'te motosikletini park ederken görüntülenen yönetmen, basın mensuplarının sorularına cevap vermek yerine teşekkür etmekle yetindi.

İrem Derici ve Gökhan Fırat'ın ayrılığı, magazin dünyasında şok etkisi yaratırken, çiftin sonraki adımları merakla bekleniyor.