Barcelona-Real Sociedad maçı ŞİFRESİZ YAN İZLEME EKRANI Barcelona-Real Sociedad maçı hangi kanalda? Barcelona-Real Sociedad maçı ŞİFRESİZ YAN İZLEME EKRANI Barcelona-Real Sociedad maçı hangi kanalda?

İngiltere - Belçika: Devler Karşı Karşıya!

EURO 2024'ün favorileri arasında gösterilen İngiltere ve Belçika, 26 Mart Salı günü saat 22:45'te Wembley Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Maç, S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanacak.

Ingiltere

Maç Hakkında:

  • Tarih: 26 Mart 2024
  • Saat: 22:45
  • Stadyum: Wembley Stadyumu, Londra, İngiltere
  • Yayın Kanalı: S Sport Plus

İngiltere Milli Takımı:

EURO 2020 finalisti İngiltere, son Dünya Kupası'nda ise çeyrek finalde elendi. UEFA Uluslar Ligi'nde de A Grubu'nu lider tamamlayarak EURO 2024'e katılmaya hak kazandı. Gareth Southgate yönetimindeki İngiltere, Belçika'yı yenerek turnuvaya iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

Belçika Milli Takımı:

2018 Dünya Kupası'nda üçüncü olan Belçika, son yıllarda Avrupa futbolunun en iyi takımlarından biri haline geldi. Roberto Martinez yönetimindeki Belçika, İngiltere'yi yenerek EURO 2024'e iddialı bir giriş yapmak istiyor.

Muhtemel 11'ler:

İngiltere: Pickford; Walker, Stones, Maguire, Shaw; Rice, Bellingham; Foden, Mount, Sterling; Kane

Belçika: Courtois; Meunier, Alderweireld, Vertonghen, Castagne; Witsel, Tielemans; Carrasco, De Bruyne, Hazard; Lukaku

Maçın Önemi:

Her iki takım için de önemli bir test niteliği taşıyan bu maçta galibiyet favorisi İngiltere. Belçika'nın ise İngiltere'yi yenerek gücünü göstermek isteyeceği düşünülüyor.

Maçı Nerede İzleyebilirim?

Maç, S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanacak.