Hazar Ergüçlü ve Seda Sayan'ın "Çorap" Yorumu Sosyal Medyayı Salladı

Kanal D'de yayınlanan 'İnci Taneleri' dizisinde canlandırdığı 'Dilber' karakteriyle büyük beğeni toplayan Hazar Ergüçlü, önceki akşam düzenlenen Elle Style Awards töreninde 'Yılın Stil Sahibi Kadın Oyuncusu' ödülünü aldı. Dizideki başarısının yanı sıra sahip olduğu tarzıyla da dikkat çeken Ergüçlü, ödül töreninde yaptığı açıklamada diziye ara verdiklerini ve bir tatilin kendilerini beklediğini belirtti. Ayrıca, aldıkları olumlu tepkilerin kendisini mutlu ettiğini ve 'Dilber' karakterini canlandırmanın kendisine iyi geldiğini dile getirdi.

Ödül töreninde giydiği kıyafetle eleştirilere maruz kalan Hazar Ergüçlü'ye, daha önce "Ben çorap kadınıyım" diyen Seda Sayan'dan destek geldi. Sosyal medya hesabından Ergüçlü'nün fotoğrafını paylaşan Sayan, "Çorap" yazarak alkış emojisi koydu. Bu yoruma Hazar Ergüçlü ise "Ben de çorap kadınıyım abla" şeklinde karşılık verdi.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Ebru Cündübeyoğlu Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Ebru Cündübeyoğlu Rol Aldığı Dizi-Filmler Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Ebru Cündübeyoğlu Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Ebru Cündübeyoğlu Rol Aldığı Dizi-Filmler

SedaErgüçlü'nün tarzıyla ilgili yapılan eleştirilere karşı Seda Sayan'ın gösterdiği destek, sosyal medyada olumlu bir atmosfer oluşturdu ve kadın dayanışmasının önemini bir kez daha vurguladı.
 

Editör: Havva Andırır