Yılmaz Erdoğan'ın yazdığı ve başrolde yer aldığı "İnci Taneleri" dizisinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Dizinin takipçileri, son iki haftadır ekrana gelmemesi nedeniyle yeni bölümün yayınlanıp yayınlanmayacağını merak ediyorlardı. Ancak, 18 Nisan Perşembe akşamı için yapılan yayın akışı duyurusuyla birlikte dizinin yeni bölümünün bu akşam ekrana geleceği kesinlik kazandı.

İnci Taneleri 11. Bölüm Özeti: Azem Nehir'in İzini Buluyor

Gaddar dizisi 18 son bölüm fragman! Gaddar yeni tanıtımı Now tv nereden izlenebilir? Gaddar dizisi 18 son bölüm fragman! Gaddar yeni tanıtımı Now tv nereden izlenebilir?

Dizinin 10. bölümünde Azem, kızı Nehir'in izini sonunda bulmuştu. Bu gelişme, diziye heyecan dolu bir giriş yapılmasını sağlamıştı. Öte yandan Dilber, oğlunu kaybetmenin acısını tekrar yaşarken, Zahir ise izini kaybettirmeyi başarmıştı. İzleyiciler, bu gelişmelerin ardından yaşanacakların merakıyla yeni bölümü bekliyor.

İnci Taneleri Yeni Bölüm Ne Zaman, Saat Kaçta?

İnci Taneleri dizisinin 11. bölümü, 18 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimler yer alıyor. Her bölümde farklı heyecanlı gelişmelerin yaşandığı İnci Taneleri, izleyicilerini ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Kanal D Yayın Akışı 18 Nisan Perşembe

07:00 Baht Oyunu
09:00 Neler Oluyor Hayatta?
11:00 Camdaki Kız
13:00 Gelinim Mutfakta
16:00 Arka Sokaklar
18:40 Kanal D Ana Haber
20:00 İnci Taneleri (Yeni Bölüm)
00:15 Taş Kağıt Makas

Dizinin Yayınlanan Son Bölümünde Neler Oldu?

Azem, Nehir'in izini bulduğunu Cihan'a müjdeledi. Ancak, Cihan, ablasının başına gelenleri daha detaylı bir şekilde öğrenmek istedi. Berzan, Sırat'ın planını bozmak için Azem'e verdiği videoyu kullanmaya karar verdi. Ancak, Cihan'ın da bu konuda bir planı vardı ve Sırat Sıcak'ın hamlesini önceden öğrendi. Bunun yanı sıra, Piraye, Azem ile arasına mesafe koymaya karar verdi ve Azem de bu durumu fark etti ancak nedenini anlayamadı.