Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek? Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

İnci Taneleri dizisinin merakla beklenen yeni karakteri Nehir, hikayeye bambaşka bir soluk getiriyor. Dizinin yaratıcısı ve usta kalemi Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan ve Şenol Sönmez'in yönetmenliğinde hayat bulan İnci Taneleri, Star TV'nin sevilen yapımlarından biri haline gelmiştir. Öyküsü, oyuncu kadrosu ve sürükleyici senaryosuyla izleyicileri kendine hayran bırakmıştır.

NEHİR, AZEM'İN KIZI OLARAK HİKAYEYE KATILIYOR

Dizinin ana karakterlerinden Azem'in kızı olan Nehir, son dönemde kadroya dahil olmuştur. Azem karakterini canlandıran Yılmaz Erdoğan'ın gerçek hayatta da kızı olan Nehir, babasının izinden giderek dizide önemli bir rol üstlenmektedir. Nehir karakterini başarıyla canlandıran genç ve yetenekli oyuncu Sera Kutlubey, bu rolle adından söz ettirmektedir.

SERA KUTLUBEY KİMDİR?

İstanbul'da 1997 yılında doğan Sera Kutlubey, Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Sahne ve kamera önü deneyimlerini bir araya getiren Kutlubey, oyunculuk serüvenine başarılı adımlarla devam etmektedir. Henüz çok genç yaşına rağmen birçok projede yer alan Kutlubey, İnci Taneleri dizisindeki performansıyla da dikkatleri üzerine çekmektedir.

Sera Kutlubey İnstagram Kullanıcı Adı Nedir?

Sosyal medyada etkin bir şekilde aktif olan oyuncumuzun Instagram hesabı da merak edilmişti. Instagram'da 91 gönderisi ve 1.1 milyon takipçisi bulunan oyuncumuzun Instagram kullanıcı adı: @skutlubey'dir.

Sera Kutlubey Sevgilisi Var Mı?

İnci Taneleri dizisiyle anlaşma sağlayan oyuncumuz Sera Kutlubey'in sevgilisi de merak ediliyor. Ancak, oyuncumuz özel hayatıyla gündeme gelmekten hoşlanmıyor. Bu nedenle, özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. Kısacası, bekar olduğu bilinen güzel oyuncumuz Sera Kutlubey'in hayatında bilinen biri yok.