İnci Taneleri dizisinin hayranlarını şaşırtan bir gerçek var: Kamuran karakterini canlandıran Deniz Erdoğan'ın aslında bir sinema devinin kardeşi olduğu ortaya çıktı. Bu keşif, dizi dünyasını ve oyuncunun kariyerini daha da ilginç hale getirdi.

(8)

İNCİ TANELERİNDE PAVYON SAHİBİ YILMAZ ERDOĞAN'NIN KARDEŞİ ÇIKTI

Deniz Erdoğan, sinema dünyasında önemli projelerde yer almış bir isim. Özellikle Vizontele, Organize İşler ve Çok Filim Hareketler Bunlar gibi filmlerdeki rolleriyle tanınıyor. İnci Taneleri dizisindeki performansıyla da izleyicilerin beğenisini kazanıyor.

(7)

SOSYAL MEDYA DA EN ÇOK PAYLAŞILAN OLAY OLDU

Sosyal medyada Deniz Erdoğan'ın Yılmaz Erdoğan'ın kardeşi olduğu gerçeğiyle ilgili yapılan paylaşımlar büyük ilgi gördü. İzleyiciler, bu benzerliğiyle dikkat çeken kardeşlerin aynı dizide yer almasını da büyük bir merakla takip ediyor.

TEŞKİLAT FRAGMANI (109. YENİ BÖLÜM) çıktı! Yeni tanırımı Teşkilat TRT1 TEŞKİLAT FRAGMANI (109. YENİ BÖLÜM) çıktı! Yeni tanırımı Teşkilat TRT1

6633F8Ab2C0F3E9Ffc62Da60

İnci Taneleri'nin başrollerinde ise usta isimler Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü bulunuyor. Dizi, ilk bölümleriyle izleyicileri ekranlara kilitlemeyi başardı ve Kamuran karakteri gibi dikkat çeken rollerle seyircilerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

6700