Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünde Hazar Ergüçlü'nün yer aldığı 'İnci Taneleri' dizisi, perşembe akşamları ekranlara gelmeye devam ediyor. Dizinin ilk bölümlerinden itibaren gizemiyle dikkat çeken Azem’in kızı Nehir karakteri, on üçüncü bölümde izleyicilerle buluşacak.

AZEM'İN KIZI NEHİR KARAKTERİYLE SERA KUTLUBEY

Dizide Azem’in kızı olan Nehir karakterini canlandıran oyuncu Sera Kutlubey, setten ilk karelerle izleyicilerin karşısına çıktı. Azem'in yıllardır hayalini kurduğu çocuklarıyla yeniden bir araya gelip gelmeyeceği, Nehir'in gelişiyle nasıl bir dönüşüm geçireceği merak konusu oldu.

Leyla’nın evi ve çiftlik otel hangi semtte, nerede? Kimler Geldi Kimler Geçti çekim mekanları, yerleri… Leyla’nın evi ve çiftlik otel hangi semtte, nerede? Kimler Geldi Kimler Geçti çekim mekanları, yerleri…

AZEM VE NEHİR ARASINDAKİ İLİŞKİ NASIL GELİŞECEK?

Azem’in çocuklarına kavuşma hayali Nehir’in gelişiyle gerçekleşecek mi yoksa Nehir'in gelişi yeni bir dönemin başlangıcı mı olacak, ilerleyen bölümlerde netlik kazanacak. 'İnci Taneleri' dizisinin izleyicilerini ekrana kilitleyecek sürpriz dolu gelişmelerin yaşanacağı yeni bölümü heyecanla bekleniyor.