Kanal D'nin sevilen dizisi "İnci Taneleri", yeni sezonunda izleyicileri heyecanlandırmaya devam ediyor. Yılmaz Erdoğan'ın imzasını taşıyan dizi, Gülenay Kalkan ve Bora Cengiz gibi deneyimli oyuncuları kadrosuna katarak yeni bir soluk getiriyor.

Kral Charles'in serveti  ne kadar? Annesinin servetini bile geçti! Kral Charles'in serveti ne kadar? Annesinin servetini bile geçti!

GÜLENAY KALKAN VE BORA CENGİZ, ANNE-OĞUL ROLÜNDE

Gülenay Kalkan ve Bora Cengiz, "İnci Taneleri"nde anne-oğul rolünde karşımıza çıkacaklar. Bora Cengiz, Azem'in (Yılmaz Erdoğan) kızı Nehir'in (Sera Kutlubey) tedavi merkezinde tanışıp hayatını değiştiren 'Arcan' karakterine hayat verecek. Gülenay Kalkan ise Arcan'ın annesi olan 'Mahun Hanım'ı canlandıracak.

AZEM'İN ARADIĞI KIZI NEHİR'İN HİKAYESİ

Azem'in yıllar boyunca büyük bir çaba ile aradığı kızı Nehir'in yaşadıkları, Arcan ve Mahun Hanım'ın gelişiyle yeni bir boyut kazanacak. Bu yeni karakterlerin diziye kattığı dinamikler ve hikayeye getireceği yeni açılımlar, izleyicileri ekrana kilitlemeye aday görünüyor.

DİZİDEKİ GELİŞMELERİN İZLEYİCİLER ÜZERİNDEKİ ETKİSİ

Yılmaz Erdoğan imzalı "İnci Taneleri"nde yaşanan bu gelişmeler, dizinin izleyici kitlesi tarafından büyük bir ilgiyle karşılanmıştır. Arcan ve Mahun Hanım karakterlerinin hikayeye katkısı ve Azem'in kızı Nehir ile olan ilişkisinin nasıl şekilleneceği merak konusu olmuştur. Dizinin yeni bölümlerinde yaşanacak gelişmelerle birlikte izleyicilerin duygusal ve heyecan dolu anlar yaşaması beklenmektedir.

BORA CENGİZ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

9 Aralık 1990 İstanbul doğumlu olan Bora Cengiz lise ardından lisans eğitimini İstanbul Kadir Has Üniversitesi Oyunculuk Bölümünde yaptı. Annesi ünlü fotoğrafçılardan Özlem İşbilir babası ise Kaptan Pilot Tayfun Cengiz olan Bora Cengiz son dönemin en çok konuşulan oyuncularından oldu. Ömer dizisinde Atilla rolünü oynayan Bora Cengiz kariyerine müzisyen olarak adım attı. Bir yandan da oyunculuk yapmaya başlayan Bora Cengiz 1.82 cm boyunda ve 71 kilo ağırlığındadır.

BORA CENGİZ OYNADIĞI DİZİLER

2008- Peri Masalı / Tolga

2009- Maskeli Balo / Fatih Yaşar

2010- Kavak Yelleri / Cihan

2010- Türkan / Tuğrul Saylan

2013-Bizim Okul / Kağan

2013-Sana Bir Sır Vereceğim / Levent

2014- Yedi Güzel Adam/ Cevat

2015- Çilek Kokusu / Gani

2016/2017- Bodrum Masalı / Cenk

2016- Yüzyıllık Mühür / Kemal

2018- Servet / Başar Fettah

2020-Tutunamayanlar / Tunç

2020- Çıplak / Yiğit

2020- Ramo / Taner Hanlı

2021- Alev Alev/ Serkan