Kanal D ekranlarında her perşembe günü yayınlanan İnci Taneleri dizisi, izleyicileriyle buluşmaya devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Zilan Duru, Hazar Ergüçlü, Yılmaz Erdoğan, Güven Kıraç, Selma Ergeç, Yasemin Conka, Mustafa Yıldıran, Onur Akbay, Muhammet Kulu, Alaz Demir, Ümit Beste Kargin, Özgün Çoban, Orkuncan İzan, Kayra Sır, Begüm Atak, Zeynep Ilgın Çelik, ve Gözde Kocaoğlu gibi popüler ve deneyimli isimler yer alıyor.

ALEYNA KARAKTERİ VE ZİLAN DURU

İnci Taneleri dizisinde Aleyna karakterine hayat veren Zilan Duru, 20 Temmuz 1988 doğumlu Diyarbakır doğumlu bir oyuncudur. Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Bölümü mezunu olan Zilan Duru, 2010 yılında Avon Güzellik yarışmasında birincilik elde etmiştir. Oyunculuk kariyerine 2004 yılında Büyük Buluşma dizisi ile başlamıştır.

ALEYNA VE İNCİ TANELERİ'NDEKİ ROLÜ

İnci Taneleri dizisinde Aleyna karakteri, Reyaz Bey'in aldatılmasının ardından diziye dahil olmuştur. Aleyna karakteri, Cihan'ın ortağı Necmi'ye aşık olur ancak Reyaz Bey ondan intikam almak ister ve onu öldürme görevini Cihan'a verir. Ancak Cihan, böyle bir hata yapmayacak ve Aleyna'yı kurtaracaktır. Dizi seti ekibi olarak Necmi ve Aleyna arasında bir aşk yaşanacağını düşünüyoruz.

ZİLAN DURU'NUN DİZİLERİ

İnci Taneleri - Aleyna

Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek? Babamın Damadı Filmi Oyuncuları Kadrosunda Kimler Var, Nerede Çekiliyor? Babamın Damadı Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Muhteşem Yüzyıl - Gülbahar

Lale Devri - Zehra

Derin Sular - Ceren Kozlu

ZİLAN DURU'NUN SEVGİLİSİ

Zilan Duru'nun sosyal medya hesaplarını incelediğimizde, sevgilisi hakkında herhangi bir bilgiye rastlamadık.

İnci Taneleri dizisi ve Zilan Duru'nun başarılı performansı, izleyiciler tarafından büyük ilgiyle takip edilmektedir. Dizi, Türk televizyonunun sevilen yapımlarından biri olmaya devam etmektedir.