Giray Altınok’un sesi neden değişti, hastalığı ne? Sesi değişti Haluk Levent taklidiyle herkesi güldürdü Giray Altınok’un sesi neden değişti, hastalığı ne? Sesi değişti Haluk Levent taklidiyle herkesi güldürdü

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses ve torunu Mert Tatlıses ile yaşadığı sorunlar bir süredir gündemde. Oğlunun açıklaması sonrası sessizliğini bozan İbrahim Tatlıses, "Ahmet adam olmaz, görecek gününü!" dedi.

Mahkemelik Olmuştu
İbrahim Tatlıses, torunu Mert Tatlıses ile mahkemelik olmuş, ünlü türkücü torununu mahkeme kararıyla evden çıkarmıştı. Oğlu Ahmet Tatlıses'e de "Benim çocuğum kiradayken onun çocuğuna ev veremem. Babalık nasıl yapılır onu öğrensin" demişti.

Ahmet Tatlıses'ten Sert Yanıt
Bunun üzerine Ahmet Tatlıses, babası İbrahim Tatlıses'e sert yanıt vermişti. "Ben yıllarca Mert’e babalık yaparken sana da evlatlık yaptım İbrahim Tatlıses… Ben babalığın nasıl yapıldığını çok iyi biliyorum. Siz bu konuda ahkam kesecek son insansınız. Siz benim evlatlığımı da, babalığımı da sorgulayamazsınız. Sizi örnek alsaydım, vay çocuklarımın haline…" şeklinde konuşmuştu.

İbrahim Tatlıses'ten Cevap
Oğlunun bu sözleri sonrası sessizliğini bozan İbrahim Tatlıses, TV8'de yayınlanan "Aramızda Kalmasın" programına konuştu. İbrahim Tatlıses, Ahmet Tatlıses'e yönelik sert ifadelerde bulundu. “Bana 'Akli melekeleri yerinde değildir' diye iftira attı. Sağlamdır raporu alabilmek için 5 hastane dolaştım. Hepsi 'Akıl sağlığı yerindedir' raporu verdi. Yetmedi bir de Adli Tıp Kurumu'ndan rapor aldım. Hakim, 'Akıl sağlığı yerinde değilse 1500 şarkıyı nasıl ezbere okuyor?' dedi." şeklinde konuştu.

Yeni Evler Yaptırıyor
İbrahim Tatlıses, yeni bir site evler yaptırdığını ve bu dairelerden evlatlarına vereceğini belirtti. Ancak Ahmet Tatlıses'e yönelik sert sözlerini sürdürdü. “Ama Ahmet adam olmaz! Kardeşlerinin de malına çökmüş. Artık yok öyle beleşten bir hayat! Bundan sonra babalık neymiş, görecek gününü!” dedi.

Evlatlıktan Redd İmzası
Ünlü sanatçı, Bodrum'da verdiği dört evi de Ahmet Tatlıses'ten alacağını belirtti. “Şimdi görecek... Baba-oğul ilişkisi nasılmış görecek. Çünkü Bodrum'da verdiğim dört evi de kendisinden alacağım. Evlatlıktan reddedemiyorum. Ama reddi miras yapacağım. Ona verdiğim 7 dükkanı da batırdı, başkalarına devretti. Ben çocuklarıma, torunlarıma bugüne kadar hep baktım. Hepsinin evleri, arabaları alındı. Maaşları ödeniyor.” şeklinde konuştu.

Bu gelişmeler, İbrahim Tatlıses'in aile içi sorunlarının kamuoyuyla da paylaşılmasına neden olurken, Ahmet Tatlıses'in de bu iddialara nasıl bir yanıt vereceği merak konusu oldu.