Gezi olayları döneminde İstanbul Valisi olarak görev yapan Hüseyin Avni Mutlu, FETÖ'den 20 ay cezaevinde kaldıktan sonra beraat ederek adaletin tecellisini görmüş bir isim olarak biliniyor. Mutlu, Gezi Parkı olaylarının 11. yıldönümünde 68 yaşında avukatlık ruhsatı alarak yeni bir döneme başladı.

Hüseyin Avni Mutlu Gezi Olaylarının 11. Yıldönümünde Avukatlık Ruhsatı Aldı

Hüseyin Avni Mutlu, Gezi olaylarının 11. yıl dönümünde avukatlık mesleğine adım attı. 68 yaşında aldığı avukatlık ruhsatının fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak bu yeni döneme adım attığını duyurdu. Mutlu, sağlıklı ve heyecanlı olduğunu belirterek müvekillerine adalet için hizmet edeceğini ifade etti.

Eski Istanbul Valisi Huseyin Avni Mutlu 68 17385069 6474 M

Hüseyin Avni Mutlu Yargı Sürecinden Sonra Yeni Bir Başlangıç

Mutlu, FETÖ'den 20 ay cezaevinde kaldıktan sonra beraat etmiş ve adaletin tecellisini görmüştü. Yargıtay'da lehine sonuçlanan sürecin ardından avukatlık mesleğine yönelen Mutlu, yaşamının yeni bir bölümünü başlatmış oldu.

15 Temmuz Şehidi Prof. Dr. İlhan Varank Kimdir, Aslen Nereli Kaç Yaşında Şehit Oldu?  İlhan Varank'ın Hayatı ve Kariyeri 15 Temmuz Şehidi Prof. Dr. İlhan Varank Kimdir, Aslen Nereli Kaç Yaşında Şehit Oldu? İlhan Varank'ın Hayatı ve Kariyeri

Hüseyin Avni Mutlu Adalet İçin Yeni Bir Misyon

Eski İstanbul Valisi, avukatlık mesleğine başlamasıyla birlikte adalet için mücadelesini yeni bir platforma taşıdı. Müvekillerine adalet için hizmet edeceğini ve inançlı bir şekilde bu yeni görevine başladığını vurgulayan Mutlu, yaşının ve tecrübesinin kendisine güç kattığını ifade etti.

Eski Istanbul Valisi Huseyin Avni Mutlu 68 17385069 2529 M

Hüseyin Avni Mutlu'nun İfade Ettiği Duygular

Mutlu, avukatlık yeminini yaparak ruhsatını aldığı anı "Uzun yıllar Kaymakamlık, Valilikler sonrası Silivri'de 20 aylık haksız tutukluluklar. Yargıtay'da tamamı lehimize beraat ile sonuçlanan bir sürü örgüt iftiraları, yalan ve haksızlıklar. Bundan sonrası da Avukatlık ile Adalet için devam edecek bir ömür" şeklinde dile getirdi.

Editör: Murat Serdar Yıldız