Galatasaray'ın yeni transferi Elias Jelert Kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? Elias Jelert Futbol Kariyeri Galatasaray'ın yeni transferi Elias Jelert Kimdir, nereli, kaç yaşında, hangi takımlarda oynadı? Elias Jelert Futbol Kariyeri

Acun Ilıcalı'nın Hull City takımında sahibi olduğu açıklanan bir bildiride, Teknik Direktör Liam Rosenior ile işbirliğinin sona erdiği belirtilmişti. Kulüp yetkilileri, "Hull City, Baş Antrenör Liam Rosenior ile yollarını ayırmıştır ve bu karar derhal yürürlüğe girmiştir" şeklinde bir açıklama yapmıştı.

ACUN ILICALI YENİ ANTRENÖRÜ AÇIKLADI 

Hull City'nin resmi açıklamasında, Acun Ilıcalı'nın da görüşlerine yer verilmişti. Ilıcalı, konuyla ilgili olarak, "Bu harika kulübün başkanı olarak, vermek zorunda kaldığım en zor karar bu oldu. Ne olursa olsun, kişisel duygularımı bir kenara bırakmalı ve kulübün uzun vadeli hedeflerini ön planda tutmalıyım. Liam ile hep açık bir işbirliği içinde olduk ve onun döneminde büyük ilerlemeler kaydedildi. O her zaman bu ailenin bir parçası olacak ve yaptığı tüm çalışmalar için kendisine minnettarım. Ancak, geleceğe dair farklı vizyonlarımızın olduğu ortaya çıktı ve artık değişiklik yapma zamanı geldiğini hissediyorum. Amacımız açık: bu kulübü ileriye taşımak ve taraftarlarımıza karşı her zaman açık ve şeffaf olmak. Bu kulübün neye muktedir olduğunu biliyorum ve başarmak için elimizden geleni yapacağız. Son iki yılda kadromuzu güçlendirmek için yoğun bir çaba sarf ettik. Şu anda çok yetenekli oyunculara sahibiz ve bu kulübün ve taraftarlarının hak ettiği başarıyı elde etmek için yatırımlarımızı ve kadromuzu geliştirmeye devam edeceğiz." şeklinde konuşmuştu.

YENİ TEKNİK ADAM İÇİN İMZA ATMA AŞAMASINA GELİNDİ

Hull City Başkan Yardımcısı Tan Kesler, yeni teknik direktör arayışlarına ilişkin yaptığı açıklamada, "Tim Walter, adaylar listemizde güçlü bir isim ve ciddi bir alternatif olarak öne çıkıyor" ifadelerini kullanmıştı.

Geçtiğimiz Salı günü, Acun Ilıcalı'nın Almanya'da Tim Walter ile bir araya geldiği ve daha sonra Monaco'da detaylı bir görüşme gerçekleştirdikleri ortaya çıktı. İngiliz medyasında yer alan haberlere göre, kapsamlı görüşmelerin ardından yaz transfer dönemi stratejileri de değerlendirildi.

Editör: Zeliha YAKUT