Championship'te sezonu 70 puanla 7. sırada tamamlayarak play-off'lara kalamayan Hull City'de, Teknik Direktör Liam Rosenior'un sözleşmesi feshedildi. Kasım 2022'de takımın başına geçen İngiliz teknik adam, görev süresince 78 maçta yönettiği takımla 27 galibiyet, 28 beraberlik ve 23 mağlubiyet yaşadı.

2024 TOD TEK MAÇ SATIN ALMA Galatasaray Fenerbahçe derbi Bein Sports tek maç satın alınır mı, TOD TV üyelik nasıl nereden yapılır? 2024 TOD TEK MAÇ SATIN ALMA Galatasaray Fenerbahçe derbi Bein Sports tek maç satın alınır mı, TOD TV üyelik nasıl nereden yapılır?

ACUN ILICALI: "EN ZOR KARARLARDAN BİRİ"

Kulübün Yönetim Kurulu Başkanı ve sahibi Acun Ilıcalı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bu kararın kendisi için en zor kararlardan biri olduğunu belirtti. Ilıcalı, "Geleceğe ilişkin vizyonumuz örtüşmüyor" diyerek şunları kaydetti:

"Liam'ın gelişinden bu yana görev süresi boyunca şüphesiz ilerleme kaydedildi. Kendisi her zaman bu ailenin bir parçası olacak ve kendisine yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Ancak geleceğe yönelik vizyonlarımızın örtüşmediği ortaya çıktı ve bir değişiklik yapma zamanı geldi. Felsefemiz açık; bu kulübü ileriye taşımaya devam edeceğiz ve bunu yaparken de taraftarlarımıza karşı açık ve şeffaf olmaya devam edeceğim. Bu kulübün neler başarabileceğini biliyorum ve bunun peşinde koşmaktan vazgeçmeyeceğiz."

Ilıcalı'nın açıklamaları, Hull City'nin gelecekteki hedeflerine yönelik kararlılığını ve takımı daha üst seviyelere taşıma arzusunu ortaya koyuyor. Kulüp, son iki yılda kadrosunu güçlendirmek için büyük çaba harcadı ve gelecekte de yatırımlarını sürdürerek başarıya odaklanmayı planlıyor.