Osmaniye'de çeşitli suçlardan hüküm giymiş olan Serkan Ş. ve Yılmaz Mete Ö., polisin düzenlediği operasyonla yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları sonucunda, Serkan Ş.'nin 17 yıl 2 ay 20 gün hapis cezası, Yılmaz Mete Ö.'nün ise 13 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası bulunan adresleri tespit edildi. İki şüpheli gözaltına alındıktan sonra mahkeme tarafından tutuklandı.

Osmaniye hangi ilden ayrıldı? Osmaniye nerede, il mi ilçe mi? Osmaniye hangi ilden ayrıldı? Osmaniye nerede, il mi ilçe mi?

Osmaniye'de çeşitli suçlardan hüküm giymiş olan iki şahıs, polisin operasyonuyla yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, aranan kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan saha çalışmaları sonucunda, cinsel istismar, tehdit ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma suçlarından 17 yıl 2 ay 20 gün hapis cezası bulunan Serkan Ş. (26) ile silahlı yağma suçundan 13 yıl 8 ay 15 gün hapis cezası olan Yılmaz Mete Ö. (35) adresleri belirlendi. Fiziki takip sonucunda her iki şüpheli de gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Serkan Ş. ve Yılmaz Mete Ö., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.