AKP'nin önemli isimlerinden Hayati Yazıcı, partideki görevinin yanı sıra ailesinin mutlu günlerinde de aktif bir rol oynuyor. Son olarak, Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Hayati Yazıcı, yeğeni Mustafa Yazıcı'nın düğününde dikkatleri üzerine çekti.

AKP'li Hayati Yazıcı, Yeğeninin Düğününde Göz Kamaştırdı

Yazıcı'nın yeğeni Mustafa Yazıcı, iç mimar Ayşe Ebrar Özbey ile hayatını birleştirirken, bu mutlu günlerine AKP'li Hayati Yazıcı da katıldı. Nikah şahitliğini Hayati Yazıcı ve eski Meclis Başkanı Mustafa Şentop'un üstlendiği düğün, parti içinden ve altın sektöründen önemli isimlerin katılımıyla gerçekleşti.

Hayati Yazıcı1

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında? CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında?

Düğün töreninde dikkat çeken detaylardan biri, Hayati Yazıcı'nın, eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ve Cumhurbaşkanlığı Güvenlik İşleri Genel Müdürü Yusuf Karaloğlu ile birlikte halay çekmesiydi. Bu samimi görüntüler, siyasi çevrelerde de konuşuldu.

Yazici Group Un Mutlu Gunu Musta

Düğünde genç çifte kilolarca altın takıldığı da belirtildi. Yazıcı Group'un yönetim kurulu başkanlığını damat Mustafa Yazıcı'nın babası İlhami Yazıcı yapıyor. İlhami Yazıcı'nın, kuyumculuk sektöründe ve ticaret odalarında aktif bir rol üstlendiği biliniyor. Ayrıca, Yazıcı Group'un Türkiye genelindeki toptan satış piyasasındaki önemli konumu da dikkat çekiyor.


 

Editör: Murat Serdar Yıldız