Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Hande Yener, annesi Yıldız Özyener'in yaşamını yitirmesiyle büyük bir acı yaşadı. Yıllardır sağlık sorunlarıyla mücadele eden annesinin sonuyla derinden üzülen Yener, Instagram hesabından duygusal bir paylaşımla haberini duyurdu.

82 yaşındaki Yıldız Özyener'in cenazesi dün defnedildi. Hande Yener, uzun süredir annesinin iyileşmesi için büyük çaba harcadıklarını belirterek, "Dünyamı kaybettim bu sabah... Anneciğimi toprağa verdim... Öyle çok çabaladık ki iyileşmesi için ama bu kez maalesef olmadı. Arayıp soran, başsağlığı dileyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Bugün Kardeşlerim var mı yok mu, 18 Mayıs saat kaçta ATV yayın akışında! Bugün Kardeşlerim var mı yok mu, 18 Mayıs saat kaçta ATV yayın akışında!

Hande Yener'in annesi, 2015 yılında beyin kanaması geçirmişti. Yener o dönemde annesinin kalp hastası olduğunu ve bazı ilaçları kullanamadığını açıklamıştı. Annenin kanını sulandıran bir ilacı kullanmadığı zaman kötü sonuçlarla karşılaştıklarını ifade etmişti. Ancak ne yazık ki annesinin sağlık durumu düzelmemiş ve sonunda vefat etmiştir.

Bu acı kayıp, Hande Yener'in sevenlerini ve müzik dünyasını derinden üzmüştür. Annenin yaşadığı sağlık sorunlarına rağmen gösterilen çabalara rağmen, sonuç hayal kırıklığı yaratmıştır. Hande Yener'in annesi için duyduğu derin üzüntü, sosyal medyada geniş yankı uyandırmış ve sevenlerinden yoğun bir başsağlığı ve destek mesajları almıştır.