Beyaz Tv'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının yorumcuları Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik, dünkü canlı yayında birbirine girdi. İkilinin arasındaki gerilim, programın sunucusu Arto tarafından kontrol edilemeyince reklam arasına geçildi.

Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik Arasındaki Gerilim

Yağmur Çevik, Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya hakkında konuşurken Arto'nun Hasan Can Kaya'yı anlatmasını anlamadığını belirtti. Bu durum üzerine sinirlenen Çevik, Sarıoğlu'na karşı tepki göstererek "Sen ne yapmaya çalışıyorsun? Ben seni anlayamadım. Biz magazin içinde magazin yapıyoruz hayatım ne sorguluyorsun şu an? Her seferinde şunu yapıyorsun. Spor spikeri olduğun için seni anlıyorum ama bu magazin. Ben burada istediğimi söylerim. Sen biraz magazin izlesene. Sen ne konuşmak istiyorsun söyle anlatayım ben sana. Senin bu hallerinden çok sıkılıyorum. Magazin bilmiyorsan da söyle ben de Arto ile konuşayım. Hayırdır, bana kim sus diyebilir? Ben rahatım sen daha yeni magazin yapıyorsun ben 4 yıldır... Sen merak etmesen de dinlemesen de olur. Sen YouTube programı çekmiyorsun. Sen bir Yağmur Çevik izle ve kimle aynı masaya oturduğunu öğren. Dön bir kendine sonra bir de bana bak" şeklinde konuştu.

Sarıoğlu'nun Tepkisi ve Arto'nun Müdahalesi

Sarıoğlu, yaşananlardan anlamadığını belirterek "Ben sadece konuya nasıl geldiğimizi anlayamadım. Neden bu kadar sinirlisin. Sakin ol. Ben kimseyi susturmadım" ifadelerini kullandı. Arto ise ikilinin arasını sakinleştirmeye çalışarak "Hanımlar sakin ol. Magazin yaparken biz magazinlik olduk. Programa bir reklam arası verelim" dedi.

Yalı Çapkın'ında herkesi şoke eden çekim hatası, Seyran hasta değişmiş meğer başkasıymış... Yalı Çapkın'ında herkesi şoke eden çekim hatası, Seyran hasta değişmiş meğer başkasıymış...

Söylemezsem Olmaz Programı ve İzleyici Tepkisi

Söylemezsem Olmaz programı genellikle magazin gündeminin ele alındığı ve tartışıldığı bir program olarak biliniyor. Ancak, bu tür olayların yaşanması izleyiciler arasında da tartışmalara yol açabiliyor. Programın ilerleyen bölümlerinde Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik arasındaki gerilimin nasıl çözüldüğü ve programın seyir açısından nasıl etkilendiği merak konusu olmaya devam ediyor.