Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hasret Kahraman kimdir, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapıyor, nerelidir? Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hasret Kahraman kimdir, kaç yaşında, mesleği ne, ne iş yapıyor, nerelidir?

Ünlü oyuncu Hande Doğandemir, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme oturdu. Kendi kurduğu markayı tanıtmak için çektiği bir makyaj videosunu paylaşan Doğandemir'e bir takipçisi, eleştirel bir yorum yaparak dikkat çekti. Takipçisi, "Oynadığı tüm diziler final yapınca çareyi Influencer olmakta bulmuş ama gel görün ki onu bile becerememiş. Bir nemlendirici sür suratına... Tüm tuşlara aynı anda basıyorsun." ifadelerini kullanarak eleştiri yaptı.

Hande Doğandemir Estetik Var Mı

Hande Doğandemir ise bu yoruma verdiği yanıtla dikkatleri üzerine çekti. Doğandemir, "Oyunculuğa devam, tiyatro oyunuma ve sinema filmlerime beklerim. Influencer olmayı aşağılaman bir kenara bir kadın girişimci olarak kurduğum marka ile bir video çektim. Birilerine çalışarak üreterek ilham vermek çok kıymetli, sen ne iş yapıyorsun ablacığım önce terbiyeli olacaksın." şeklinde cevap verdi.

HANDE DOĞANDEMİR ESTETİK YAPTIRDI MI?

Ayrıca özel bir dergiye yaptığı açıklamada ise Hande Doğandemir, "Çok iddialı biri değilim. Emin ve ayakları yere basarak devam etmeyi tercih ederim. Sakin suları severim. Yalnızlığıma çok düşkünüm. Özel hayatımda ilişkisiz yapamayan biri hiç olmadım. Hayal kurarken bile garanticiyim. En azından hayal kurarken daha cesaretli, daha bağımsız olmayı isterdim. Köpeğim en yakın arkadaşım. Her an yanımda olsun istiyorum. Bir insan gibi davranıyor. Kendimle çok aşırı konuşurum. Keşke hiçbir şey düşünmesem. Ama zihnimin durduğu anlar yok gibi. Rahatına düşkün biriyim. O yüzden günlük hayatta spor giyinmeyi tercih ediyorum. Estetik yaptırırsam saklamam. Bana yakışmıyor, o yüzden ilgi alanımda değil." ifadelerini kullandı.