Selen Görgüzel, ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile yaptığı evliliğin ardından açıklamaları ve estetik operasyonlarıyla sıkça magazin gündemine oturuyor. Son olarak, sosyal medya hesabından yayınladığı bir pozuna gelen yoruma sert tepki gösterdi.

Boşanmanın Ardından Magazin Gündeminde

Şahane Hayatım 25 bölüm fragmanı çıktı mı, Şahne Hayatım 25 bölüm yeni tanıtımı NOW izleme linki var mı? Şahane Hayatım 25 bölüm fragmanı çıktı mı, Şahne Hayatım 25 bölüm yeni tanıtımı NOW izleme linki var mı?

2014 yılında Hamdi Alkan ile evlenen ve 2022'de boşanan Görgüzel, magazin dünyasının ilgi odağı olmaya devam ediyor. Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlar ve çarpıcı açıklamalarıyla dikkatleri üzerine çeken Görgüzel, bu kez takipçisinden gelen bir yoruma tepki gösterdi.

Estetik Operasyonlar ve Açıklamalarıyla Dikkat Çekiyor

Geçtiğimiz günlerde estetik operasyon için doktorunun kapısını çalan Görgüzel, operasyon sonrası haliyle sosyal medya hesabında paylaşım yapmış ancak kısa süre sonra bu paylaşımı silmişti. Ayrıca, Görgüzel daha önce yaptığı açıklamalarda, burnunda operasyon ve düzenli botoks yaptırdığını belirtmişti.

Sert Tepki Gösterdiği Yorum

Görgüzel'in son olarak sosyal medya hesabında yaptığı bir paylaşıma gelen takipçi yorumu, ünlü ismi sinirlendirdi. Takipçisinin "Yavrum benim harikasın, yerim seni" şeklindeki yorumuna Görgüzel, "Ben annem ve babam dışında kimsenin yavrusu değilim! Beğeniniz için teşekkür ederim ama hiç tanımadığınız birine bu şekilde hitap etmeniz çok hadsizce..." şeklinde sert bir yanıt verdi.

Selen Görgüzel'in bu tepkisi, sosyal medyada ve magazin dünyasında geniş yankı uyandırdı. Görgüzel'in takipçileri ve magazinseverler, ünlü ismin sonraki süreçte nasıl bir tutum sergileyeceğini merakla bekliyor.