Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Hakan Peker, son dönemde adı belediye başkan adaylığıyla gündeme gelen bir isim haline geldi. 31 Mart'ta gerçekleşen yerel seçimlerde İyi Parti'den Safranbolu Belediye başkan adayı olarak yarışan Peker, seçimi kaybetmesine rağmen gündemden düşmüyor. Önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Peker, İstanbul'da gece dışarıya çıkmanın pahalı olduğunu dile getirdi, ancak kendisinin hesap ödemediğini söyledi.

"Meslektaşlarımızın Ücreti Azalmadı"

Aldatmak 69. Bölüm fragman İZLE || 2 Mayıs Aldatmak son tanıtımı izleme linki Aldatmak 69. Bölüm fragman İZLE || 2 Mayıs Aldatmak son tanıtımı izleme linki

63 yaşındaki şarkıcı, formda görüntüsüyle dikkat çekiyor ve yıllara meydan okuyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Peker, sahne yapan meslektaşlarının sahne ücretlerinin azalmadığını, tam tersine arttığını belirtti. "Ben öyle görüyorum. Birçok sanatçı arkadaşımız da iyi çalışıyor." şeklinde konuştu.

Ben hesap ödemiyorum"

Çalışmadığı günlerde dinlendiğini ve eğlenmeye çıkmadığını ifade eden Hakan Peker, "Ben hesap ödemiyorum, eğlenmek pahalı mı bilmiyorum? Genelde eğlendiren tarafta oluyorum. Hesap kısmına ben bakmıyorum. Ben daha çok dinleniyorum konser yoğunluğum olduğu için, çok eğlenmeye çıkmıyorum. Müzikli yerlere gitmiyorum, yemeğe gidiyorum." dedi.

Hakan Peker'in açıklamaları, sanatçının yaşam tarzı ve müzik sektöründeki gözlemlerini yansıtması açısından dikkat çekici oldu.