Ünlü oyuncu Hakan Kurtaş, dizide canlandırdığı karizmatik Cem Murathan karakteri ile sosyal medyada geniş bir konuşma yaratmaya başladı. Bu sebeple, birçok kişi "Hakan Kurtaş kimdir?" sorusunu sormaya başladı.

Hakan Kartuş

HAKAN KURTAŞ KİMDİR?

Ünlü oyuncu Hakan Kurtaş, 7 Eylül 1988'de İzmir'de doğmuştur. Annesi resim öğretmeni, babası ise çocuk doktorudur.

Lise eğitimini Bursa Anadolu Lisesi'nde tamamlamıştır. Lise yıllarında profesyonel seviyedeki basketbol takımlarında oynamıştır.

Oyunculuk tutkusu ortaokul yıllarından beri devam ettiği için eğitim hayatını bu yönde şekillendirmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'ne girerek oyunculuk eğitimi almıştır.

Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Nilüfer Açıkalın Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Nilüfer Açıkalın Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Nilüfer Açıkalın Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Nilüfer Açıkalın Hayatı ve Biyografisi

Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra DOT Tiyatro ekibine katılmıştır. Bu süreçte "Punk Rock" adlı oyunla seyirci karşısına çıkmıştır.

2011 yılında ATV'nin ünlü dizisi Ezel'in final bölümünde Can Uçar karakterini canlandırmıştır.

Hakan Kartuş 1

HAKAN KURTAŞ OYNADIĞI DİZİLER

Hakan Kurtaş, oyunculuk kariyerinde büyük çıkışını "Bir Çocuk Sevdim" dizisindeki Sinan Harmangil karakteriyle yaşadı ve bu rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

2013 yılında yakın arkadaşlarıyla bir müzik grubu olan "Bir Aralık" adlı grubu kurdu. Hem solistlik yapıyor hem de besteler yazıyor.

2015 yılında TRT'nin Osmanlı dönemini konu alan aksiyon dizisinde Sultan II. Abdülhamid'i canlandırdı.

Daha sonra romantik komedi dizisi "Dolunay"da Can Yaman ve Özge Gürel'le birlikte rol aldı. Deniz karakteriyle izleyicilerin gönlünde taht kurdu ve bazı bölümlerde gitar çalarak müzisyen yanını da sergiledi.

FOX TV'nin sevilen dizisi "Mucize Doktor"da eski bir askeri doktor olan Doruk karakterini canlandırdı.

Şimdilerde ise Netflix'in yeni ve iddialı dizisi "Kimler Geldi Kimler Geçti"de Serenay Sarıkaya ile başrolleri paylaşıyor. Dizide, karizmatik ve zengin bir iş insanı olan Cem Murathan karakterine hayat veriyor.

Hakan Kartuş 2

HAKAN KURTAŞ KAÇ YAŞINDA?

Başarılı oyuncu Hakan Kurtaş, 7 Eylül 1988'de doğmuştur ve şu anda 35 yaşındadır. Yakışıklılığı ve başarılı oyunculuğuyla tanınan Kurtaş, merak edenler için kaç yaşında olduğu sorusunu da yanıtlamış oluyoruz.

HAKAN KURTAŞ NERELİ?

Yakışıklı oyuncu, İzmir'de resim öğretmeni bir anne ve çocuk doktoru bir babanın oğlu olarak dünyaya geldi. İlkokulu İzmir'de tamamladıktan sonra ailesiyle birlikte Bursa'ya taşındılar. Lise eğitimini tamamladıktan sonra oyunculuk kariyerine adım atmak için İstanbul'a gitti.

Hakan Kartuş 3

HAKAN KURTAŞ’IN SEVGİLİSİ KİM?

Hakan Kurtaş'ın kim olduğunu öğrenenler, yakışıklı oyuncunun özel hayatını da merak ediyor. Bu sebeple, milyonlarca hayranı olan ünlü oyuncunun ilişki durumu da dikkatle takip ediliyor. Uzun bir süredir bekar olan Hakan Kurtaş, geçtiğimiz aylarda güzel oyuncu Birce Akalay ile yeni bir ilişkiye başladı.

İkilinin ilişkisi, 14 Şubat'ta Zavallılar filmini el ele izlemeleriyle kamuoyuna duyuruldu. Bu haberin ardından ikili, birlikte Bebek sahilinde görüldü.

Geçtiğimiz günlerde, Birce Akalay da Hakan Kurtaş'ın kendisine sürekli olarak güzel olduğuna dair iltifatlar verdiğini İbrahim Selim'in programında dile getirdi. Ayrıca aynı programda, sevgilisini kıskandığı takdirde "gemileri limanları bile yakacağını" ifade etti.

HAKAN KURTAŞ MEDCEZİR'DE OYNADI MI?

Hakan Kurtaş'ın oyunculuk kariyeri oldukça zengin ve çeşitlidir. Medcezir dizisinde yer alıp almadığı merak edilen konulardan biridir. Ancak sosyal medyadaki bazı iddiaların aksine, Hakan Kurtaş Medcezir dizisinde rol almamıştır.

Hakan Kurtaş'ın şu ana kadar yer aldığı diziler şunlardır:

  • Ezel (Can Uçar)
  • Bir Çocuk Sevdim (Sinan Harmangil)
  • A.Ş.K. (Kerem Gürsoy)
  • Analar ve Anneler (Murat)
  • Filinta (II. Abdülhamit)
  • Seddülbahir 32 Saat (Nafiz)
  • Dolunay (Deniz Kaya)
  • 8.Gün (Rüstem Alaban)
  • Çarpışma (Demir)
  • Kadın (Cem)
  • Mucize Doktor (Doruk)
  • Baba (İlhan Karaçam)
  • Kimler Geldi Kimler Geçti (Cem Murathan)

Editör: Zeliha YAKUT