Hadise121212121

Hadise, "Esas Oğlan" Dizisiyle Oyunculuk Kariyerine Adım Atıyor

Ünlü şarkıcı Hadise, oyunculuk dünyasına adım atıyor. Özel yaşamlarında yakın arkadaş olan Hadise Açıkgöz ve Seda Bakan, yeni bir dizi projesi olan "Esas Oğlan" ile ekranlara gelecekler. BKM imzalı bu yeni dizi, iki bekar kadının eğlenceli ve sürükleyici maceralarını izleyicilere aktaracak. Dizinin yönetmen koltuğunda ise son olarak “İnci Taneleri” dizisini yöneten Şenol Sönmez bulunuyor.

Kızıl Goncalar dizisine bomba gibi düşen Tolga Tekin Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Tolga Tekin Hangi dizilerde rol aldı? Kızıl Goncalar dizisine bomba gibi düşen Tolga Tekin Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Tolga Tekin Hangi dizilerde rol aldı?

Hadiseeee21212121-1

Esas Oğlan Senaryo ve Bölüm Sayısı

Dizinin senaryosunu Meryem Gültabak ile Cihan Çalışkantürk kaleme alıyor. Toplamda 8 bölümden oluşacak olan dizi, izleyicilere farklı ve keyifli bir hikaye sunmayı amaçlıyor. Şu anda senaryoda son revizeler yapılıyor ve dizinin kadrosunda yer alacak diğer oyuncular önümüzdeki haftalarda belli olacak.

Hadise8520147-1

Esas Oğlan'la Hadise'nin Oyunculuk Deneyimi

Hadise Açıkgöz, "Esas Oğlan" dizisi ile ilk kez oyunculuk kariyerine adım atmış olacak. Ünlü şarkıcı, bu proje ile sadece şarkıcı kimliğiyle değil, aynı zamanda oyuncu kimliğiyle de seyirci karşısına çıkacak. Seda Bakan ile başrolü paylaşarak, izleyicilere keyifli ve unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor.

Editör: Murat Serdar Yıldız