Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Nilüfer Açıkalın Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Nilüfer Açıkalın Hayatı ve Biyografisi Babamın Damadı Filmi Oyuncusu Nilüfer Açıkalın Kimdir, Aslen Nereli, Kaç Yaşında, Evli Mi? Nilüfer Açıkalın Hayatı ve Biyografisi

Hadise, 2003 yılında 18 yaşındayken oldukça popüler olan Idool programına katılmıştı. Geçmişte yarışmacı olarak yer aldığı programın yayınlandığı kanalda ekrana gelen Sing Again adlı yarışmada ise jüri üyesi olarak yer aldı.

Hadise Juri 2

"ONUR DUYUYORUM"

Şarkıcı, jüri üyesi olduğunu sevenleriyle sosyal medya hesabında paylaştı. Hadise şu ifadeleri kullandı:

"Ve uzun zamandır içimde yaşadığım heyecanı sizinle paylaşmaktan onur duyuyorum! Yıllar önce yarışmacı olarak yer aldığım kanalda şimdi jüri üyeliği yapıyorum!"

NOSTALJİK ANILAR

Hadise'nin 21 yıl önce katıldığı müzik yarışması, 3 Mayıs'ta ekranlarda izleyiciyle buluştu. Ünlü isme sürpriz yapıldı: Şimdilerde jüri koltuğunda oturan güzel isme, yıllar önce yarışmacıyken çekilen anıları gösterildi.

Hadise Juri

DUYGUSAL ANILAR PAYLAŞILDI

Yarışmadan sonra 2005'te ilk stüdyo albümü 'Sweat'i çıkaran ve müzik kariyerini Türkiye'de sürdüren Hadise Açıkgöz, eski anılar karşısında duygusal anlar yaşadı ve gözyaşlarını tutamadı. O anlar kısa süre içinde sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Hadise Juri 1

Editör: Zeliha YAKUT