Şarkıcı Hadise, katıldığı bir programda erkeklerin maddi gücünün ilişkilerde ne denli belirleyici olduğunu vurguladı. Özellikle son dönemlerde kadın-erkek ilişkilerindeki ekonomik dinamiklerin ön plana çıkmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Hadise777444

HADİSE YENİDEN EVLEN Mİ İSTİYOR?

Hadise, geçmişte Mehmet Dinçerler ile kısa süreli bir evlilik yaşamıştı. Şimdi ise tekrar evlenmeyi ve anne olmayı arzuladığını dile getirdi. Kreatif yapısıyla öne çıkan şarkıcı, ömür boyu birlikteliklerin kendisi için zor olabileceğini ifade etti. Ancak tekrar evlenme ve anne olma isteğinin ön planda olduğunu belirtti.

Hadiseeee21212121-1

HADİSE ERKEKLERİN MADDİ GÜCÜ İÇİN NE DİYOR?

Hadise, erkeklerin maddi gücünün ilişkilerde önemli bir rol oynadığını savundu. Ancak dürüstlüğün de bu konuda önemli olduğunu belirtti. Birlikte tatiller ödemek gibi durumlarda erkeğin ekonomik durumunu açıkça ifade etmesinin önemine dikkat çekti.

Hadise 13

Kızıl Goncalar dizisine bomba gibi düşen Tolga Tekin Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Tolga Tekin Hangi dizilerde rol aldı? Kızıl Goncalar dizisine bomba gibi düşen Tolga Tekin Kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Tolga Tekin Hangi dizilerde rol aldı?

Hadise Oyunculuk

Editör: Murat Serdar Yıldız