Kara Ağaç Destanı 11 bölüm FULL fragman İZLE, Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, gelecek hafta neler olacak? Kara Ağaç Destanı 11 bölüm FULL fragman İZLE, Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, gelecek hafta neler olacak?

Ünlü şarkıcı Hadise, her konserinde yaptığı dans şovlarıyla gündemde bomba etkisi yaratmaya devam ediyor. Son konserinde de sergilediği cesur performansla ağızları açık bıraktı. Ayrıca, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaştığı bikinili fotoğraflarıyla da dikkatleri üzerine çeken Hadise, son konserinde gösterdiği performansla da adından söz ettirdi. İşte ayrıntılar...

Cesur Dans Performansıyla Göz Kamaştırdı

Ünlü şarkıcı Hadise, önceki akşam sahne aldığı konserde yine dikkatleri üzerine çekti. Sahne performansıyla izleyenleri büyüleyen Hadise, cesur danslarıyla da adından söz ettirdi. Gösterdiği cesur danslarla büyük beğeni toplayan şarkıcı, hayranlarından binlerce beğeni ve yorum aldı.

Kıskançlık İtirafı Şaşırttı

Hadise'nin gönderisine dünyaca ünlü meslektaşı Cher'in 1996'da verdiği bir röportajda kullandığı, bir efsane haline gelen "Anne, zengin adam benim!" cümlesini yazması da dikkat çekti. Bu paylaşımıyla da olay yaratan Hadise, kıskançlık itirafında bulunarak hayranlarını şaşırttı.

Sosyal Medyada da Gündemde

Tatil pozlarını Maldivler'den paylaşmaya devam eden Hadise, son olarak göğüs ve sırt dekolteli elbisesiyle çekilen karelerini 14.7 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yayınladı. Bu pozlar da binlerce beğeni aldı.

Eleştirilere Cevap Verdi

Seksi dansları ve kıyafetleri yüzünden eleştirilen Hadise, konserde "Bak yine konuşacaktım ama susacağım. Bu sahne cevap veriyor her zaman, değmez" diyerek eleştirilere cevap verdi. Ünlü şarkıcının bu sözleriyle takipçilerine güçlü bir mesaj verdiği görüldü.

Hadise'nin 300 milyon TL'ye imza attığı üç ayrı markayla 1 yıllık sözleşme imzalayıp eylül sonuna kadar şehir şehir gezip 95 konser vereceği de gelen bilgiler arasında.

Güven ve Sevgi Çok Önemli

Konserde şarkı arasında konuşan Hadise, "Bugüne kadar partnerime 'Kiminlesin, neredesin, yanında kim var' diye sormadım. Çünkü bana da sormasını istemem. Güven ve sevgi çok önemli. O başka bir şey" diyerek ilişkisine dair önemli bir detayı paylaştı.